Πάνω από 1.000 «λουκέτα» μετρά ο κλάδος της εστίασης πανελλαδικά, σύμφωνα με τον πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) κ. Γιώργο Καββαθά, ενώ την ίδια ώρα παραμένει ανενεργό ένα περίπου 20%-25% των επιχειρήσεων, επιχειρήσεις που είτε διαθέτουν μόνο εσωτερικούς χώρους είτε δραστηριοποιούνται στον κλάδο του catering.
Στην Μεσσηνία υπολογίζεται ότι ένα 20% των καταστημάτων δεν άνοιξε καθώς κινδυνεύουν να τερματίσουν την λειτουργία τους...
ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/06/1.html