google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..

 



 Με αφορμή το έργο της ανάπλασης της πλατείας της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας, το τελευταίο διάστημα, η Άνω Πόλη βρίσκεται στο επίκεντρο δημοσιευμάτων και επιστολών, που όλα έχουν ως θέμα «την ανάδειξή της, την αναβίωσή της, το καλό της». Ωστόσο, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι σε όλα τα παραπάνω υπερισχύει το «εγώ», χωρίς να υπάρχει ούτε ένα «εμείς». Επιστολές, ανακοινώσεις, απαντήσεις στις ανακοινώσεις, νυν και πρώην δημάρχων, καθώς και ιδιωτών, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, από τις οποίες, ούτε λίγο – ούτε πολύ, το συμπέρασμα είναι πως «ό,τι όμορφο συμβαίνει τώρα στην Άνω Πόλη, το κατάφερε ένας μόνος του… κι όχι άλλος από τον εκάστοτε υπογράφοντα».

Δυστυχώς ή ευτυχώς, κύριοι, το σύστημα σας έκανε να συνεργαστείτε, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεστε. Γιατί, αν δεν είχε αρχίσει ο προηγούμενος, δε θα εφάρμοζε ο επόμενος. Αν οι πρώτοι που επένδυσαν στην Άνω Πόλη, μερικά χρόνια πριν, δεν είχαν τολμήσει να τη βάλουν στο χάρτη ξανά, δε θα έβρισκαν έδαφος οι επόμενοι.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ως μόνιμοι κάτοικοι της Άνω Πόλης, εκφράζοντας τη γνώμη κι άλλων μόνιμων κατοίκων, λέμε μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα, στο αποτέλεσμα του «εμείς».

ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/05/blog-post_11.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη