google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ Τροποποιήσεις ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ Ηχηρό Μήνυμα ΣΤΗΝ Δημοτική Αρχή

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ Τροποποιήσεις ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ Ηχηρό Μήνυμα ΣΤΗΝ Δημοτική Αρχή


Οι 9 συμμετέχοντες δημοτικοί σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης ψήφισαν ΚΑΤΑ στο θέμα «Τροποποίηση Προυπ/σμού και Τ. Προγράμματος έτους 2021 (Έγκρ. της αριθ. 87/2021 ΑΟΕ)» ενώ οι 7 αντιδήμαρχοι-δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής διοίκησης ψήφισαν ΥΠΕΡ στη συνεδρίαση – με τηλεδιάσκεψη – του Δ.Σ. Τριφυλίας την Τετάρτη. 

Στην απόφαση, που δημοσιεύθηκε στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: ΨΤΜΦΩΗΕ-2Μ0, αναγράφεται μεταξύ άλλων ότι, «Εισάγοντας το 1ο θέμα της ΤΑΚΤΙΚΗΣ ημερήσιας διάταξης ο Πρόεδρος είπε: Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μας εισηγείται, με την αριθ.87/2021 απόφασή της, την τροποποίηση του Προϋπολογισμού του Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2021 την οποία θέτω υπόψη σας και παρακαλώ όπως αποφασίσουμε σχετικά. 
-Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Κοροβίλας κατέθεσε ότι ψηφίζει ΚΑΤΑ 
-Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Αλευράς κατέθεσε ότι “ψηφίζω ΚΑΤΑ διότι υπάρχουν κατατμήσεις και στα επισυναπτόμενα έγγραφα δεν υπάρχουν εισηγήσεις από την Δ/νση Τεχν. υπηρεσίας και από την Δ/νση Οικ. υπηρεσίας (για το ΩΦΕΛΙΜΟΝ) ως επίσης και γνωμάτευση της Νομικής υπηρεσίας (για το ΝΟΜΙΜΟΝ)”. 
-Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κατσίβελας-Κατσούλας-Καναλουπίτης κατέθεσαν ότι ψηφίζουν ΚΑΤΑ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη