google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ανοιγμα του τουρισμού στην Ελλάδα για τις 15 Μαίου

Ανοιγμα του τουρισμού στην Ελλάδα για τις 15 Μαίου

 


Ο κομβικής σημασίας ρόλος των ναυτικών στην παγκόσμια οικονομία αλλά και στον τουρισμό αναδείχτηκε τους τελευταίους μήνες εν μέσω πανδημίας. Με το άνοιγμα του τουρισμού στην Ελλάδα να έχει οριστεί για τις 15 Μαίου η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εντάξει τους ναυτικούς της ακτοπλοϊας και του θαλάσσιου τουρισμού στις ομάδες υψηλού κινδύνου ενώ την ίδια ώρα εξετάζονται σενάρια για κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα ταξιδεύουν οι επιβάτες.

Ο εμβολιασμός των ναυτικών αποτελεί διεθνώς προτεραιότητα. Οι ναυτικοί σε παγκόσμια κλίμακα έρχονται σε επαφή με μεγάλη μερίδα ανθρώπων, ιδιαίτερα αυτών που υπηρετούν σε πλοία ακτοπλοΐας και κρουαζιεροπλοίων.
Μέχρι σήμερα όλοι οι παγκόσμιοι οργανισμοί της ναυτιλίας, καθώς επίσης και όλες οι ναυτεργατικές ενώσεις, έχουν ζητήσει έντονα από τις κυβερνήσεις τους να θεωρήσουν τους ναυτικούς ως ομάδα υψηλού κινδύνου, οι οποίοι πρέπει να εμβολιάζονται κατ’ εξαίρεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newmoney, η κυβέρνηση θα κάνει την αρχή από τους ναυτικούς της ακτοπλοΐας και θα τους εντάξει στο «πακέτο» του τουρισμού. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη