google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ...

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ...

 


Με το βλέμμα στην Ευρώπη βρίσκονται οι τουριστικοί φορείς, με την ανασφάλεια να είναι έκδηλη όσον αφορά οποιαδήποτε πρόβλεψη για την τουριστική σεζόν που είναι αυτή την στιγμή παρακινδυνευμένη.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Ρέτσος, σύμφωνα με τον οποίο η εξάπλωση των κρουσμάτων και η επιβράδυνση των εμβολιασμών στην Ευρώπη, σε συνδυασμό «με τις επιφυλάξεις Γερμανών και Γάλλων για την ορθή πρόταση του Ελληνα Πρωθυπουργού αναφορικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, εντείνουν την ανησυχία και καθιστούν την όποια πρόβλεψη παρακινδυνευμένη».

«Παρακολουθούμε πολύ στενά τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Ευρώπη και θεωρούμε ότι προς το τέλος Μαρτίου και θα έχουμε μίαπιο σαφή εικόνα το πώς θα πάει το καλοκαίρι», σχολιάζει από την πλευρά του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος, εκτιμώντας ως θετικό το γεγονός ότι η συζήτηση για το πιστοποιητικό εμβολιασμού (σ.σ. παρά τις όποιες επιφυλάξεις που είναι εύλογο ότι θα υπάρξουν)

ANAΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/01/blog-post_89.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη