google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ


ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ...

 
Παρεμβαίνω στο ζήτημα της δικαστικής δικαίωσης και κατά συνέπεια μονιμοποίησης των 16 συμβασιούχων καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας, με σκοπό να ολοκληρωθεί η παρουσίαση του όλου ζητήματος.

   Οι δικαιωθέντες είχαν προσληφθεί με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου που ξεκινούσε το έτος 2014. Εξελικτικά είχαμε ανανεώσεις συμβάσεων τους, με απόφαση της τότε κεντρικής Κυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ). Με αποτέλεσμα να φτάσουμε με αυτήν την πρακτική στο Μάρτη του 2018, όπου έληξαν και οι συμβάσεις τους.

   Η τότε δημοτική αρχή Κατσίβελα – που σήμερα οι εκπρόσωποί της στο Δήμο ψηφίζουν υπέρ της μονιμοποίησής τους στη σημερινή Οικονομική Επιτροπή – τότε εκφράζαν σταθερά, τελείως αντίθετες θέσεις. Για τα παραπάνω υπάρχουν ως αποδεικτικά στοιχεία οι δημόσιες συνεδριάσεις των ΔΣ, οι παρεμβάσεις των Σωματείων, δημοσιεύματα στον έγκριτο ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, καθώς και η παρουσία των ιδίων των εργαζομένων σε ΔΣ προς υποστήριξη αιτήματός τους να συνεχίσουν την εργασία τους στο Δήμο Τριφυλίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη