google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΛΟΓΩ ΔΕΥΑΤ

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΛΟΓΩ ΔΕΥΑΤ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ
Για ακόμα μία φορά εκπλήσσομαι με τον τρόπο που ασκούν οι συνδικαλιστικές ενώσεις τις υπηρεσίες τους. Αντί να εργάζονται προς το συλλογικό καλό της ΔΕΥΑΤ, του Δήμου και της εξυπηρέτησης των πολιτών στέκονται στην διασφάλιση «δικαιωμάτων» τους που αγγίζουν τα όρια της ασυδοσίας χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το κοινό καλό.
Πως άλλως να δικαιολογήσω την αξίωση της υπαλλήλου για συνέχιση της άδειας ειδικού σκοπού που για πρώτη φορά έλαβε στις 12 Μαρτίου και συνεχίζει μέχρι σήμερα, αποτέλεσμα της οποίας είναι η αδυναμία λειτουργίας του μοναδικού ταμείου που έχει η ΔΕΥΑΤ σε όλο το Δήμο.
Από τις 12 Μαρτίου έως και σήμερα, ουδέποτε αρνήθηκε η υπηρεσία την χορήγηση της άδειας ειδικού σκοπού σε κανέναν υπάλληλο, όμως με την νέα αίτηση για χορήγηση επιπλέον ημερών άδειας ειδικού σκοπού δημιουργείται τεράστιο ζήτημα ως προς την συνέχιση της βιωσιμότητας της επιχείρησης.
Η οικονομική κατάσταση έχει έρθει σε οριακό σημείο με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να αιτηθώ οικονομική ενίσχυση ύψους 201.606 ευρώ από τον Δήμο. Από την πρώτη στιγμή μέλημα μου είναι να περισώσω την πολύπαθη ΔΕΥΑΤ και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να αποφύγω την εκκαθάρισή της. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2020/05/blog-post_575.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη