google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΧΑ, ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ...

ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΧΑ, ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ...

"ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟΣ από χέρια ή όχι για την νέα Εποχή η πραγματικότητα του κορονοιού μας υπενθυμίζει την υποχώρηση της ανθρώπινης αξίας μέρες Άγιες που διανύσαμε. 
Με Εκκλησίες κλειστές, χωρίς Άγιο Φώς, χωρίς το Χριστός Ανέστη στους ναούς, αλλά με την πίστη να φωλιάζει στην καρδιά. 
Διότι κύριοι της Πολιτείας γνωρίζουν αν έχουν διαβάσει ιστορία ότι οι Ναοί δεν έκλειναν ούτε κατά την ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ παρότι υπήρχε το καθεστώς του Βοεβόδα ή Αγά της περιοχής, οι ναοί δεν έκλεισαν ούτε κατά την ΚΑΤΟΧΗ και όταν απεβίωνε κόσμος στους δρόμους το Πάσχα η εκκλησία πρώτη ανέστειλε την νηστεία. Αλλά ούτε έκλειναν εκκλησίες κατά την Χούντα των Συνταγματαρχών...
Τώρα με την κατ επίφαση Δικαιολογια που αναστέλλει εκτός από τις ατομικές ελευθερίες ας πούμε για κοινό καλό, αναστέλλει και την θρησκευτική ελευθερία του πνεύματος και ψυχής. Δηλαδή ως Πνεύμα και ψυχή οι χριστιανοί δηλώνουν ότι ανήκει στον Υιό του Θεού. Και είναι ανώτερο άραγε το κράτος από την Αλήθεια του Χριστού που επιτάσσει την παύση του πάσχα, των λειτουργιών κι άλλων. Θα μας πουν ότι υπάρχει λόγος. Και σίγουρα η Δημόσια υγεία είναι λόγος. 
Μόνο που ο Π.Ο.Υ. αναφέρει σε επίσημα στοιχεία ότι περισσότεροι πέθαναν το πρώτο τρίμηνο του 2020 από νοσήματα καρδιάς, από πείνα, από κοινή γρίπη κι άλλα νοσήματα. Άρα η περίφημη νέα Τάξη πραγμάτων που ούτε μορφή αποκτά, είναι ένας μανδύας άλλων δεινών. Άθεους έλεγαν τους κυρίους της αντιπολίτευσης. Αλλά βγήκε ένας πολιτικός και είπε ότι η παράδοση επιβάλλει τα έθιμα του λαού και ας γινόταν περιφορά Επιταφίου και το κόσμο από τα μπαλκόνια. 
Ούτε Άγιο Φως, ούτε δέηση. Εκεί τον χαβά τους. Η Ελλάδα κύριοι πολιτικοί με κενούς λόγους, με  άδεια πουκάμισα και παχιά λόγια στα γραφεία σας με παχυλούς μισθούς να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι η Ελλάδα είναι η Παράδοση, είναι τα ήθη και τα έθιμα, είναι η ταυτότητά της. Κι αυτή δεν θα την αφαιρέσετε ποτέ....ΝΤΡΟΠΗ..."
ΤΡΙΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Γ.Α.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη