google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

«Είμαι ελεύθερος για τις επιλογές μου,
δεσμεύομαι για τις συνέπειές τους »
Στις επερχόμενες εκλογές, ο νέος εκλογικός νόμος (Κλεισθένης) δίνει την δυνατότητα να εκλεγούν σε τοπικό επίπεδο ανεξάρτητοι συνδυασμοί, με ψηφοφορία σε ανεξάρτητη κάλπη. Αυτό, δεν υποχρεώνει πλέον τους υποψήφιους για τα συμβούλια κοινότητας να βρίσκονται οπωσδήποτε κάτω από την ομπρέλα ενός υποψηφίου Δημάρχου και της αντίστοιχης πιθανής κομματικής προέλευσής του, γεγονός το οποίο αποδεδειγμένα υποβάθμιζε τις τοπικές κοινότητες. Μία τοπική κοινωνία χρειάζεται ελευθερία στις επιλογές των συμβουλίων της και ευρύτερη ενότητα για να χαράξει με επιτυχία τους δρόμους του μέλλοντός της.
Στηριζόμενοι λοιπόν σε αυτές τις σκέψεις προχωρήσαμε στην δημιουργία του Ανεξάρτητου Συνδυασμού Ενεργών Πολιτών «Κυπαρισσία Μαζί - ΚΥ.ΜΑ» για το κοινοτικό συμβούλιο της πόλης μας. Η προσπάθειά μας, νέα και δυναμική, στηρίζεται στην ανιδιοτέλεια και στην όρεξη για δουλειά. Απαρτίζεται από πρόσωπα που διάλεξαν συνειδητά να σχεδιάσουν τη ζωή τους σε αυτόν τον όμορφο τόπο και δραστηριοποιούνται για χρόνια στην πόλη μας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο.
Θέλουμε την Κυπαρισσία μία πόλη παραγωγική, μία πόλη τουριστική, μία πόλη με ελκυστική κοινωνική ζωή. Θέλουμε μία πόλη να ανοίγει δρόμους και να φέρνει ποιότητα και ζωντάνια στην καθημερινότητά μας.
Όλοι έχουμε στο νου μας την εικόνα του κύματος να φθείρει με το πέρασμα του χρόνου ακόμα και τον πιο σκληρό βράχο. Θέλουμε να φθείρουμε τον βράχο της στασιμότητας και του τέλματος διαμορφώνοντας το νέο πρόσωπο της πόλης μας.
Στόχος μας είναι η Κυπαρισσία να γίνει
- ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς
- ένας τόπος-εργαστήρι επαγγελματικών εγχειρημάτων και δράσεων πολιτισμού
- ένας τόπος με τους πολίτες της να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να διεκδικούν αυτά που τους αξίζουν
- ένας τόπος που συναντώνται τα όνειρά μας

Ένας νέος αέρας φυσάει στην Κυπαρισσία μας και σηκώνει το ΚΥ.ΜΑ που:
Δεν θα καταστρέψει αλλά θα αναζωογονήσει
Δεν θα υποβαθμίσει αλλά θα αναδείξει
Δεν θα διασπάσει αλλά θα ενώσει.
ΟΛΟΙ λοιπόν ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ,
ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΑΖΙ!
Υποψήφιοι του συνδυασμού:
1. Βαρελά Ακριβή, τελειόφοιτη Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π (Ακριβή Βαρελά)
2. Καραγιώργου Ελένη, ελ. επαγγελματίας, εκπαιδεύτρια ενηλίκων Δ.Ιεκ Τριφυλίας,μέλος του Δ.Σ.συλλογου Γυναικών Κυπαρισσίας (Eleni Karagiorgou)
3.Κωνσταντόπουλος Γιώργος , ελ. επαγγελματίας, επιχειρηματίας, Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος Msc. Πολυτεχνείου Κρήτης, Αντιπρόεδρος ΠΑΣΔΜΗΠ (Πανελληνίος Συλλόγος Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος) (Konstantopoulos George)
4.Παντελής Κωνσταντίνος, ελ. επαγγελματίας, πρόεδρος ΣΥ.ΝΕ.Κ (Σύλλογος Νέων Κυπαρισσίας) (Kostas Pantelis)
5.Παπαδοπούλου Ζαχαρούλα (Χαρά), ελ. επαγγελματίας ,πρώην πρόεδρος συλλόγου Γυναικών Κυπαρισσίας (Xara Papadopoulou)
6.Σαμπαζιωτης Γιάννης, αγρότης, πτυχιούχος Μηχανικός Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής ΤΕ, (Γιάννης Σαμπαζιώτης)
7.Σμερδης Αθανάσιος (Νάσος), ιδιωτικός υπάλληλος (Nasos Smerdis)
8.Τουρκολια Διονυσία (Σόνια), συντ/χος δικαστικός υπάλληλος, πρόεδρος Μ.Ε.Σ.Κ, (Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας) (Sonia Tourkolia)
9.Τσαλτας Γεώργιος, εκπαιδευτικός (George Tsaltas)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη