google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΡΕΚΟΡ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-VIDEO

ΡΕΚΟΡ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-VIDEO

DSC02710
ΞΕΠΕΡΑΣΕ κάθε προσδοκία...ο τελευταίος αποκριάτικος χορός που πραγματοποιήθηκε στην Κυπαρισσία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας σε μια λαμπρή εκδήλωση στο κοσμικό κέντρο 'Στεφανής' να σηματοδοτεί το μέλλον του τόπου μας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που τηρήθηκε απόλυτα την πίτα για καλή χρονιά με καλοτυχία σε όλο το κόσμο ευλόγησε και έκοψε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ.Χρυσόστομος ενώ αμέσως μετά με μουσική ξεκίνησε η βραδιά. Περισσότερα από 700 άτομα φούλαραν το κέντρο...
DSC02730
Στο κυρίως μενού της εκδήλωσης τον χαιρετισμό του έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Τερζής πλαισιωμένος από την Ελένη Κουρέτα και τον Άρη Παναγιωτόπουλο, αναφερόμενος στο πλούσιο έργο και δραστηριότητες του σωματείου από την ανάληψη καθηκόντων του νέου Δ.Σ. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προετοιμασία του πλήρους φακέλου για την χρηματοδότηση από το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών του Κέντρου Ανοιχτού Εμπορίου που αποτελεί το μεγάλο στοίχημα στην περιοχή καθώς έγινε δουλειά πολλών μηνών, ακόμα και τα βράδια. Εξήρε το έργο των συνεργατών του αλλά και την αρωγή από τον Δήμο και την περιφέρεια Πελοποννήσου.
DSC02718
ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Τάκης Κατσίβελας ο οποίος αναφέρθηκε στο ίδιο έργο, καθώς επίσης και στις εργασίες στο λιμάνι Κυπαρισσίας, την μελέτη του Κάστρου των Γιγάντων, τους οδικούς άξονες κι όχι μόνο. Πάνω στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο χαιρετισμός της Αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα. 
DSC02739
Λίγο αργότερα ήρθαν στο κέντρο τόσο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Πέτρος Τατούλης όσο και η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, ο οποίος στο χαιρετισμό του μίλησε για συνέργειες, με εξωστρέφεια γεμάτες οξυδέρκεια για το μέλλον χωρίς παχιά λόγια καταλήγοντας ότι αυτό αποτελεί μονόδρομο, ενώ εξήρε το έργο του Συλλόγου που αποτελεί φάρο για την επιχειρηματικότητα και την ζωή του τόπου.
DSC02722
ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ 3 ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ..
Χαιρετισμό εκ μέρους του κ. Νίκα Δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου Περιφερειάρχη απεύθυνε εκπρόσωπος της παράταξής του, ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν βραβεύσεις. Αναλυτικά ο Σύλλογος σε μια συγκινητική τελετή βράβευση τόσο τον πρώην Πρόεδρο του συλλόγου και πρώην Πρόεδρο Ελεγκτικής επιτροπής Εμπόρων Πελοποννήσου Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο οποίος με θερμά λόγια μίλησε για τα νέα παιδιά που επωμίζονται τις τύχες του τόπου.
DSC02725
Τιμητικά βραβεία έλαβαν η πρώην Πρόεδρος Ειρήνη Θεοδωροπούλου καθώς και ο πρώην Πρόεδρος Δημήτρης Αβδάλας που συνέχισε ένα μεγάλο έργο για τον σύλλογο. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη