ΘΕΑΤΡΙΚΉ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ -VIDEO

ΜΙΑ εξαιρετική θεατρική παράσταση μαζί με ιστορικό της επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας, πλαισιωμένη από μουσική και τραγούδια παρουσίασαν με επιτυχία οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους 200 μαθητές και εκπαιδευτικούς που την παρακολούθησαν. 
Η σχολική γιορτή για την επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων με τους μαθητές και μαθήτριες της Β και Γ τάξης που παρουσίασαν το χρονικό της απελευθέρωσης στην Μεσσηνία, τραγούδια του 1821, χορωδία που ερμήνευσε 2 τραγούδια για τους ήρωες του 1821 καθώς στο ένα εξ αυτών οι μαθητές έπαιξαν στο πιάνο τις μελωδίες του 21. 
%25CE%2595%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%259B%2B3
 Ακολούθησε ένα αρκετά χιουμοριστικό θεατρικός σκετς με μοναδικές ερμηνείες που αναπαριστούσε μια σχολική τάξη με ένα καθηγητή και τους μαθητές που πλαισίωναν τους ρόλους για μια θεατρική παράσταση, στέλνοντας το μήνυμα ότι αυτό που μας καθορίζει ως ταυτότητα είναι η ιστορία μας. Στο τέλος ακολούθησε ο Εθνικός ύμνος. 
Την σχολική γιορτή παρακολούθησαν ο Διευθυντής του σχολείου Δημήτρης Δράκος, εκπαιδευτικοί, σύσσωμο το 15μελες μαθητικό συμβούλιο, εκπρόσωπος της περιφέρειας και μαθητές άλλων σχολείων καθώς η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό. 
www.kyparissianews.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια