google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Tο τελευταίο πανηγύρι της Κυπαρισσίας!!!

Tο τελευταίο πανηγύρι της Κυπαρισσίας!!!

Κόβουν ψηλά τα πεύκα και άλλα δέντρα, για να τα σκεπάσουν με παράγκες , από φόβο , μήπως και βρέξει… !! Πλαστικές καρέκλες, πλαστικά τραπέζια- τραπεζομάντηλα-ποτήρια-πηρούνια, κλπ. Εμποροπανήγυρις γύρω από το Ναό, με β και γ διαλογής προϊόντα, και τα περισσότερα χωρίς απόδειξη… Πολιτικοί ‘άρχοντες’, δεσποτάδες, παπάδες, και υπέρβαροι ‘πιστοί’, που δεν έχουν καταλάβει καμμία διαφορά ανάμεσα στη θρησκεία, στην πολιτική, και στο εμπόριο. Γι όλους αυτούς, όλα αυτά είναι ένα! Πόσο άλλο πιά, να συνεχιστεί το πανηγύρι της όμορφης Κυπαρισσίας.?? 
 Η λύση είναι, να μεταφερθεί η εμπροπανήγυρις στο λιμάνι. Κι έτσι ,όλοι αυτοί που θα το επισκέπτονται, θα μπουν στο εξής δίλημμα: --πάω για ν ανάψω κεράκι? Θα πάω στη εκκλησία. --πάω για γουρνοπούλα, και ‘μάτι’? Θα πάω στο λιμάνι, στο πανηγύρι. Η πρόταση να πάει το πανηγύρι στο χώρο του λιμανιού, και να φύγει από τον γύρω χώρο του Ναού, είναι από πέρυσι, και την είχε προτείνει πρώτη η Μητρόπολη .
 Συμφωνούμε με την πρόταση αυτή. Αλλά για να γίνει πράξη, θα πρέπει να διώξουν πρώτα τους Πολιτικούς που θα έρθουν στην γιορτή, μόνο για ψήφους! Ούτε για κεράκι, ούτε καν για γουρνοπούλα! Οι ψευτο-πολιτικοί έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια της Ελλάδας. Οι ιεράρχες έρχονται δεύτεροι… Και τρίτοι, και απόλυτα υπεύθυνοι, είμαστε εμείς, εγώ ,εσύ ,αυτός, αυτή, όλοι αυτοί!… Η ύψωση του τιμίου σταυρού, είναι μια θρησκευτική γιορτή. Απαγορεύεται να παρίστανται ως επίσημα πρόσωπα οι πολιτικάντηδες Πολιτικοί. Έξω η Πολιτική απ την Θρησκεία. (και το αντίστροφο) 
 Αντώνης Αντωνόπουλος, Κυπαρισσία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη