Την πίτα της έκοψε η Ομοσπονδία Συλλόγων –Συνδέσμων Τριφυλίας

Την πίτα της έκοψε η Ομοσπονδία Συλλόγων –Συνδέσμων Τριφυλίας την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο “Stanley”, τιμώντας στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης δύο Τριφύλιους επιστήμονες.Φωτογραφία του Dimitris Giannopoylos. Τιμήθηκαν, ειδικότερα, ο δικηγόρος διεθνολόγος Θαλής Μυλωνάς για την προσφορά του στα εθνικά θέματα της χώρας και ο συγγραφέας λαογράφος Δημήτρης Κολέτσος για την προσφορά του στην παράδοση, τους οποίους προσφώνησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας.
 Στην εκδήλωση, την οποία ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος, Παρευρέθησαν επίσης οι διοικήσεις όλων των συλλόγων της Τριφυλίας που δραστηριοποιούνται στην Αττική. 
Συγκεκριμένα, από την Παναρκαδική Ομοσπονδία η αντιπρόεδρος Ουρανία Αναγνωστοπούλου, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ολυμπίας Κώστας Φουρλής, από την Παμμεσσηνιακή Ενωση ο Γιώργος Ρεμπατσουλέας, από την Ενωση Μεσσηνίων Βορείων Προαστίων ο αντιπρόεδρος Γιώργος Φωτεινός, οι πρόεδροι του Συλλόγου των εν Αθήναις Μελιγαλαίων Σταυρούλα Νανοπούλου, της Αδελφότητας των απανταχού Καλλιρροϊτών Πέτρος Μπούρκουρας, του Συλλόγου Ολυμπίων Κώστας Βλάμης, των Βλαχοπουλαίων Πυλίας Γιώργος Χρονάς, της Μακίστου Ολυμπίας Φώτης Βλάχος και πολλοί φίλοι της Ομοσπονδίας. 
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας δικηγόρος Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος, ενώ με σύντομη ομιλία του χαιρέτισε ο πρόεδρός της Παναγιώτης Λούτος, εκφράζοντας ευχαριστίες προς όλους όσοι βοήθησαν στην υλοποίησή της, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τη συνδρομή από το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου. Το φλουρί της πίτας έτυχε στη Σοφία Μπεκιάρη από τον Σύλλογο Σιτοχωριτών, η οποία κέρδισε μια τετραήμερη διαμονή για δύο άτομα σε παραθεριστικό διαμέρισμα στην Κάρυστο. Το δώρο ήταν προσφορά της Ρούλας Τσατσάκου, προέδρου του Συλλόγου Κυπαρισσίων “Η Αρκαδιά”.
Share on Google Plus

About kyparissiotis