google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-VIDEO

Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-VIDEO

ΕΠΑΡΚΕΙΑ αγαθών με πολύ καλές τιμές επικρατεί στην αγορά της Κυπαρισσίας για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με ντόπια προιόντα αλλά κυρίως με την φιλοξενία της αγοράς καθώς το παραδοσιακό χρώμα διατηρείται φέτος σε κάθε γωνιά της πόλης. Ο καλός καιρός βοήθησε στις αγορές μέχρι το βράδυ της παραμονής των εορτών, όπως στο οποροπωλείο των Αδερφών Παπαδόπουλου όπου ο Δημήτρης ευχήθηκε "χρόνια καλά πάνω από όλα με Καλά Χριστούγεννα σε όλους, η κίνηση είναι ικανοποιητική καθώς το καταναλωτικό κοινό προμηθεύτηκε τα απαραίτητα, συγκρατημένα βέβαια σε σχέση με την περσινή εορταστική περίοδο καθώς τα έξοδα είναι περιορισμένα" για να προσθέσει ότι "οφείλουμε να στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς ώστε η τοπική οικονομία να πηγαίνει καλά". Η κα Τούλα που ψώνιζε από το κατάστημα ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο "χωρίς στεναχώρειες στις οικογένειές μας για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι".
 Ο Διονύσης Γεωργογιαννόπουλος ευχήθηκε να "περάσουμε γιορτές γεμάτες από αλληλεγγύη γιατί σε δύσκολους καιρούς αυτό χρειαζόμαστε περισσότερο από όλα στην δοκιμαζόμενη χώρα μας". Να δώσουμε ώθηση στους νέους επισήμανε ο πτυχιούχος φοιτητής, γιατί χωρίς νέους δεν υπάρχει Ελλάδα.... Στο κρεοπωλείο του ο Ηλίας Ζουρτσάνος μας ευχήθηκε χρόνια καλά ελληνικά λέγοντας ότι "η κίνηση είναι ικανοποιητική καθώς ο κόσμος τηρεί τις παραδόσεις, περίπου στα ίδια επίπεδα με την περσινή περίοδο" για να συμπληρώσει ότι "ο κόσμος προτιμά περισσότερο χοιρινό, αρνάκι, κοτόπουλο σε μικρές ποσότητες ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, ενώ οι τιμές είναι εγχώριες και φυσικά αρκετά ελκυστικές με την γαλοπούλα να κυμαίνεται στα επίπεδα του 2017".
 Ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Αβδάλας μας υποδέχτηκε με την στολή του βοηθού του Αη Βασίλη εξηγώντας ότι "φέτος οι έμποροι στόλισαν τις βιτρίνες τους, συγκράτησαν τις τιμές γιατί γνωρίζουν την δύσκολη περίοδο που διέρχεται ο καταναλωτής, ενώ με δράσεις τις ημέρες που διανύουμε ο εμπορικός κόσμος δίνει τον καλύτερο εαυτό του".
kyparissialive, kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη