ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΚΟΡΑΚΙΑΣΑΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

kyparissiotis | Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2017 | 0 σχόλια

Οξυμένο παραμένει το πρόβλημα ύδρευσης στις περιοχές της Τραγάνας και της Λεύκης δοκιμάζοντας τα όρια των κατοίκων! Χωρίς νερό παραμένουν για τρίτη ημέρα σήμερα η κοινότητες της Τραγάνας και της Λεύκης της Δ.Ε. Γαργαλιάνων, οι οποίοι παρά τις έντονες διαμαρτυρίες τους εξαρχής μας είπαν πως δεν έλαβαν σαφή απάντηση για τους λόγους που οδήγησαν στην τριήμερη βλάβη. Στην περιοχή έχουν χάσει πια τον λογαριασμό από τις συχνές και εκτεταμμένες διακοπές νερού το τελευταίο χρονικό διάστημα.
 Το πρόβλημα εντείνεται καθημερινά και η υπομονή των κατοίκων εξαντλείται. Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, οι κάτοικοι αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές ανάγκες των σπιτιών τους. Κάτοικοι των δύο κοινοτήτων καταγγελούν το γεγονός πως πάρα τις επανειλημμένες φωνές τους προς τους αρμοδίους (δημοτική αρχή και ΔΕΥΑΤ) για το διαρκές πρόβλημα του νερού ακόμη δεν έχουν δει λύση!
gargalianoionline

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια