google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΟΛΑ έτοιμα ήταν από πλευράς υπουργείου Παιδείας μαζί με τις τοπικές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Τριφυλίας χωρίς προβλήματα με τους εκπαιδευτικούς στην θέση τους.
Κοινός ήταν ο αγιασμός στο 1ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Κυπαρισσίας παρουσία των διευθυντών Διονυσίου Αθανασόπουλου και Γιάννη Αποστόλου, του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και εκπροσώπων του Δήμου. Ο καθιερωμένος αγιασμός έγινε σε ένα όμορφο κλίμα καλωσορίζοντας τα παιδιά της Α Δημοτικού στο νέο τους ταξίδι. Οι γονείς παρακολούθησαν τόσο την τελετή του αγιασμού και την εξαιρετική ομιλία του κ. Αποστόλου για το εκπαιδευτικό έργο που διεξάγεται στο σχολείο για την κοινωνία της γνώσης, ενώ και ο κ. Αθανασόπουλος μίλησε για την ζεστή υποδοχή όλων των παιδιών.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Μερκούρης μίλησε για συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους εκπαιδευτικούς ευχόμενος καλή χρονιά στα παιδιά ενώ επισήμανε ότι από την πλευρά του Δήμου θα είναι αρωγός ώστε να διαμορφωθεί ένας ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον προσφέροντας γνώση για τους αυριανούς πολίτες ενώ δήλωσε ότι οι εκπρόσωποι του Δήμου θα είναι παρών για όλα τα σχολεία μας.
ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Ο Προιστάμενος Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Οικονομόπουλος που τίμησε τα σχολεία με την παρουσία του μίλησε για καλή σχολική χρονιά με αισιοδοξία ενώ μετέφερε τις ευχές του Περιφερειακού Διευθυντή κ. Πετρόπουλου με την διαβεβαίωση ότι καταβάλετε προσπάθεια ώστε όλα τα σχολεία να είναι στελεχωμένα με εκπαιδευτικούς. Πρόσθεσε ότι υπάρχει όρεξη για δουλειά καθώς η λέξη κλειδί που θα κρίνει την επιτυχία ή αποτυχία μας είναι η συνεργασία μεταξύ γονιών με τους εκπαιδευτικούς με διάθεση για βοήθεια, ώστε να διασφαλίσουμε μια εξαιρετική χρονιά. Ευχαρίστησε όσους βρίσκονται στον καθημερινό αγώνα της εκπαίδευσης όπως και τους γονείς ενώ επισήμανε μετά το τέλος του αγιασμού ότι δεν υπάρχουν προβλήματα σε επίπεδο Μεσσηνίας καθώς όλοι είναι στις θέσεις τους...
kyparissianews.com,  εφ. ΄ΦΩΝΗ΄

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη