ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Η 4η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΕΚΑΝΕ..ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO

kyparissiotis | Κυριακή, Ιουνίου 04, 2017 | 0 σχόλια

Η ΝΥΧΤΑ έγινε μέρα το Σάββατο 3 Ιουνίου, με την 4η Λευκή Νύχτα καθώς τα εμπορικά καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά μέχρι τα ξημερώματα. Με το σύνθημα «ψωνίΖΩ κερδίΖΩ συμμετέχω», όσοι πραγματοποίησαν αγορές από τα καταστήματα εκείνη τη νύχτα συμμετείχαν στην κλήρωση μεγάλων δώρων. Για πρώτη φορά φέτος, οι επισκέπτες μέσα από μια κριτική επιτροπή ψήφισαν την καλύτερη βιτρίνα της βραδιάς.
 Ο «Διαγωνισμός της Καλύτερης Βιτρίνας» είχε κριτές όλους εσάς, ανάλογα με τις ψήφους σας που θα συγκεντρωθούν στην κάλπη, η οποία στήθηκεστο κέντρο της αγοράς, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ανακηρυχθούν οι τρείς ομορφότερες βιτρίνες της αγοράς μας. Όλοι οι επαγγελματίες, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και συνεργαζόμενοι ανά γειτονιές ετοίμασαν τα δικά τους happenings για να προσελκύσουν και να ευχαριστήσουν τους επισκέπτες. 
Ο 22ος Γύρος της Κυπαρισσίας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας προσελκύει αθλητές για ακόμη μια χρονιά από διάφορα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα στην όμορφη πόλη μας, επιμένοντας να ξαναζήσουν τις αξέχαστες στιγμές που τους παρέχει αυτή η διοργάνωση.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια