google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-VIDEO

ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-VIDEO

ΑΠΟΛΥΤΑ πετυχημένες ήταν οι παρουσιάσεις των προγραμμάτων από σχολεία της Κυπαρισσίας και το Δωρίου στα πλαίσια της ημέρας Γιορτής Μαθητικής Δημιουργίας που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου της πόλης, όπου ξεχώρισε η εξωστρέφεια της μαθητικής κοινότητας από το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας., το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας και το Γυμνάσιο Δωρίου.
Το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας παρουσίασε τις δράσεις : «Στα βήματα του πολιτισμού και της ιστορίας των Ιωαννίνων» (Πολιτιστικών θεμάτων) με Συντονίστριες καθηγήτριες Βασιλική Κάρμη, Γεωργία Πανταζοπούλου, Παναγιώτα Τζαβέλλα, Σοφία Αυγουστίνου, Βασιλική Ξένου. 
Την ενότητα: «Μοναστήρια της χώρας μας και ο ρόλος που διαδραμάτισαν στην ιστορία» (Πολιτιστικών θεμάτων) με Συντονιστές καθηγητές Βασιλική Ξένου, Σωτήρης Καρούμπαλης, Γιώργος Φωτεινόπουλος, Δέσποινα Θεοδοσάκη, Φραγκίσκα Ζάρπα,  «Γνωρίζω τους λαούς της Ευρώπης» (Πολιτιστικών θεμάτων) με Συντονιστές καθηγητές Αθηνά Δρεκόλια, Μαρίκα Καραμπά, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Βασίλης Παναγόπουλος, Παναγιώτα Τζαβέλλα και το εξαιρετικό πρόγραμμα «Επαγγέλματα στην περίοδο της κρίσης» (Αγωγής σταδιοδρομίας). με Συντονιστές καθηγητές Γιώργος Τσάλτας, Αλεξάνδρα Γκότση, Αναστασία Μπακολιά, Γιάννης Μητσιάνης. 
Το Γυμνάσιο Δωρίου παρουσίασε την θεματική ενότητα: «Μεσσηνία: Μυθολογία και φυσικό περιβάλλον» (Περιβαλλοντικής αγωγής). Συντονιστές καθηγητές π. Ευάγγελος Σίμος, Δήμητρα Χαντζή, Γεωργία Φατούρου.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Ξεχωριστές οι δράσεις από  2ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Μεσσηνίας του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας με θέμα: «Παραδοσιακοί χοροί της Ελλάδας» (Πολιτιστικών θεμάτων) και Συντονιστές καθηγητές Βασιλική Αργυροπούλου, Γιώργος Παπασταθόπουλος, Κ. Αρβανίτη καθώς και το δεύτερο πρόγραμμα απ΄οτο 2ο Ε.Κ. Μεσσηνίας του ΕΠΑΛ: «Δημιουργούμε ένα σχολείο πιο ελκυστικό» (Πολιτιστικών θεμάτων) με Συντονιστές καθηγητές Γιώργος Παπασταθόπουλος, Βασιλική Αργυροπούλου. kyparissialive, kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη