ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ Α.Τ. ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

kyparissiotis | Κυριακή, Μαΐου 28, 2017 | 0 σχόλια

Συνεδρίασε το Συμβούλιο Μεταθέσεων Κατωτέρων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας και ελήφθησαν αποφάσεις για τις τοποθετήσεις των αστυνομικών υπαλλήλων των καταργηθέντων αστυνομικών υπηρεσιών της Μεσσηνίας. Όπως είναι γνωστό, με το Προεδρικό Διάταγμα για την αναδιάταξη – αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία περιφερειακών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπογράφει ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, και το οποίο δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 9 Φεβουαρίου 2016, στην Τριφυλία καταργούνται τα Α.Τ. Φιλιατρών και Κοπανακίου και το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας.
 Οι αστυνομικοί υπάλληλοι των καταργηθέντων υπηρεσιών μετατίθεται ως εξής: Από το Α.Τ. Φιλιατρών στο Α.Τ. Τριφυλίας 11 αστυνομικοί υπάλληλοι, από το Α.Τ. Κοπανακίου στο Α.Τ. Τριφυλίας 5, από Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας στο Α.Τ. Τριφυλίας 9, από Α.Τ. Φιλιατρών στο Α.Τ. Γαργαλιάνων 2, από Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας στο Α.Τ. Γαργαλιάνων 2, από Α.Τ. Κοπανακίου στο Α.Τ. Καλαμάτας 2, από Α.Τ. Κοπανακίου στο Α.Τ. Μεσσήνης 1, από Α.Τ. Φιλιατρών στο Α.Τ. Καλαμάτας 1 και από Α.Τ. Κοπανακίου στο Α.Τ. Οιχαλίας 1.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια