ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

kyparissiotis | Κυριακή, Μαΐου 28, 2017 | 0 σχόλια

Προγραμματικές συμβάσεις για έργα στους Δήμους Τριφυλίας και Οιχαλίας, πρόκειται να εγκρίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, που συνεδριάζει την Τρίτη 30 Μαΐου, στις 4 το απόγευμα. 
Συγκεκριμένα, αναμένεται να εγκρίνει τις συμβάσεις: Μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τριφυλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, για τη βελτίωση – συντήρηση της οδού Μονή Κατσιμικάδας και του δρόμου 9η εθνική οδός – Ράχες – αρχαιολογικός χώρος Περιστεριάς. Μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Οιχαλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, για το διανομαρχιακό δρόμο 7η επαρχιακή οδός – Νέδα – Λύκαιο Αρκαδίας. Ακόμα, πρόκειται: Να εγκρίνει την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων της Κυπαρισσίας, λόγω της διοργάνωσης της 4ης Λευκής Νύχτας, στις 3 Ιουνίου. Να αποδεχθεί χρηματοδότηση 5 εκ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
'Ελευθερία'

Category: , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια