google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κάλεσμα για τη Διοργάνωση της «4η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας»

Κάλεσμα για τη Διοργάνωση της «4η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας»

Η επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων της Λευκής Νύχτας στην πόλη μας, μας οδηγεί και φέτος αισίως στη διοργάνωση της «4ης Λευκής Νύχτας». Φέτος λοιπόν ο στόχος μας είναι το συγκεκριμένο γεγονός να ξεπεράσει την επιτυχία των προηγούμενων ετών καθώς όπως γνωρίζετε επιδιώκουμε να εξελισσόμαστε και όχι να παραμένουμε στάσιμοι.
Θέλουμε η «4η Λευκή Νύχτα» να γίνει αφορμή για να ευχαριστήσουμε αφενός το κοινό που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, αφετέρου να επιτευχθεί η αλληλεγγύη μεταξύ των συναδέλφων επαγγελματιών αλλά και να τονωθεί η τοπική αγορά σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Κάθε καταστηματάρχης λοιπόν μπορεί να δημιουργήσει το δικό του ιδιαίτερο happening ή να συνεργαστεί με συναδέλφους  για να μαγνητίσει τους επισκέπτες της βραδιάς.
Η διοργάνωση της «4ης Λευκής Νύχτας» στην Κυπαρισσία το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 (τριήμερο Αγίου Πνεύματος) ετοιμάζεται με πυρετώδης ρυθμούς:
  • Τη βραδιά θα ανοίξει η Φιλαρμονική του Δήμου Τριφυλίας
  • Η παραδοσιακή μουσική ορχήστρα του Γιώργου Μπικουβαράκη με τοπικούς μουσικούς θα μας ταξιδέψουν στη μουσική παράδοση του τόπου μας!
  • Πάνω από 10 τοπικά μουσικά σχήματα θα τοποθετηθούν σε διάφορα κομβικά σημεία της πόλης!
  • Θεατρικά και χορευτικά δρώμενα θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες μας!
  • Με σύνθημα «ψωνίΖΩ κερδίΖΩ, συμμετέχω στην κλήρωση. Οι καταναλωτές που θα ψωνίσουν από τα καταστήματά μας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση μεγάλων δώρων.
  • Οι συνάδελφοι επαγγελματίες προετοιμάζουν τις δικές τους εκπλήξεις!
  • Το ενδιαφέρον του κόσμου από όλα τα μέρη της Ελλάδας για τη βραδιά αυτή συνεχώς αυξάνεται!
  • Η διοργάνωση του «Γύρου της Κυπαρισσίας» προσελκύει πλήθος αθλητών και επισκεπτών.
  • Ήδη οι πρώτοι επισκέπτες έχουν κάνει τις κρατήσεις τους σε ξενοδοχεία της περιοχής!
  • Πάνω από 1.000 αφίσες, 30 μπάνερ και 20.000 διαφημιστικά φυλλάδια είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν, περιμένοντας τους διαφημιζόμενους ΧΟΡΗΓΟΥΣ!
  • Η διαφημιστική καμπάνια θα περιλαμβάνει ηχητικά και τηλεοπτικά σποτ σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς τοπικής και εθνικής εμβέλειας και προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επιτυχία αυτής της διοργάνωσης στηρίζεται στη διαφήμιση και στην προβολή, οι οποίες θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα και θα τονώσουν την τοπική οικονομία.
Γίνετε χορηγοί και διαφημιστείτε μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας της «4ης Λευκής Νύχτας» στην Κυπαρισσία επιλέγοντας το ανάλογο ποσό που επιθυμείτε για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο αντίστοιχο πλαίσιο της κεντρικής αφίσας, μπάνερ, διαφημιστικών φυλλαδίων, κ.τ.λ.!!! (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας)
Στα πλαίσια των παραπάνω απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής (εμπόρους, επιχειρηματίες εστίασης και ψυχαγωγίας, ξενοδόχους, ιδιοκτήτες κέντρων άθλησης και χορού καθώς και τουριστικούς πράκτορες) να συμμετέχουν με όποιον τρόπο δύνανται σε συνάφεια με την επαγγελματική τους δραστηριότητα, δίνοντας κίνητρο στους επισκέπτες όχι μόνο να έρθουν στην πόλη μας αλλά και να κάνουν τις αγορές τους προσφέροντας τους τις μέγιστες δυνατές εκπτώσεις και προσφορές.
Για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τα μέγιστα οικονομικά και τουριστικά οφέλη, καλούμαστε όλοι οι συνάδελφοι επαγγελματίες της πόλης να συμμετέχουμε ουσιαστικά στο μέγιστο αυτό εγχείρημα:
  • Φροντίζοντας την εικόνα των καταστημάτων μας εσωτερικά και εξωτερικά (βιτρίνες, πεζοδρόμια)!
  • Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες δράσεων (μουσικά happenings, events θεάματος, κεράσματα)!
  • Με τις ελκυστικότερες εκπτώσεις και προσφορές!
  • Με τις μέγιστες δυνατές χορηγίες!
  • Αναρτώντας την αφίσα του Εμπορικού Συλλόγου συμπληρώνοντας την προσφορά που επιθυμείτε, διαφημίζοντάς το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ή με όποιον άλλον τρόπο νομίζετε!
  • Παίρνοντας μέρος στο «Διαγωνισμό Καλύτερης Βιτρίνας»! Η ανακοίνωση της βράβευσης των τριών (3) ομορφότερων και πιο ελκυστικών βιτρινών καταστημάτων θα γίνει με την έναρξη της βραδιάς.
  • Δεκτές όλες οι ιδέες και προτάσεις για την πραγματοποίηση μιας μοναδικής και αξέχαστης βραδιάς!!!
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων και τουριστικών γραφείων να κάνουν γνωστά τα προσιτά πακέτα τους, ώστε να προσελκύσουν όσο το δυνατό περισσότερες επισκέπτες.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, έχουν τον συντονιστικό ρόλο της διοργάνωσης αυτής. Περιμένουμε από όλους σας να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό.
Ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας μια όμορφη γιορτή που θα απλώνεται σε κάθε γωνιά της πόλης μας και να υποδεχθούμε τους πρώτους καλοκαιρινούς επισκέπτες της πόλης μας μέσα σε ένα κλίμα ευχάριστο με στόχο τόσο την διασκέδαση και την ψυχαγωγία όσο και την ενίσχυση της τοπικής μας αγοράς.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη