google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 20η Τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

20η Τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Σας καλούμε να έλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τριφυλίας, στις 09-05-2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00, για τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα : Έγκριση δαπανών & ψήφιση διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικ. έτους 2017.
Καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ»Αποτέλεσμα εικόνας για γηπέδου Κοπανακίου Καθορισμός όρων του ανοικτού διαγωνισμού του έργου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ»
Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, για δαπάνη ηλεκτροδότησης μέσω Pillar, του νέου κόμβου στην Τ.Κ. Ελαίας, καθώς και ορισμός υπολόγου Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, για δαπάνη επέκτασης δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην Τ.Κ. Καλογερεσίου, καθώς και ορισμός υπολόγου Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, για δαπάνη επέκτασης δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην Τ.Κ. Λυκουδεσίου, καθώς και ορισμός υπολόγου
Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, για δαπάνη επέκτασης δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην Τ.Κ. Σπηλιάς, καθώς και ορισμός υπολόγου Επικύρωση πρακτικού κλήρωσης για την ανάδειξη της Επιτροπής Διενέργειας του ανοικτού διαγωνισμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ» Τροποποίηση της αριθ.287/2016 απόφασης Οικον. Επιτροπής ως προς την επωνυμία αναδόχου. Παρακαλείσθε σε περίπτωση αδυναμίας σας, να μας το γνωρίσετε για να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος σας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη