ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΛΟΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

kyparissiotis | Κυριακή, Απριλίου 30, 2017 | 0 σχόλια

Η «Εύφορη Γη» μας ταξιδεύουν σε καλλιέργειες νέων παραγωγών στην Τριφυλία. Ο Στάθης Δημητρακόπουλος, ο Θανάσης Πλατιάς και ο Τάσος Ζουμπούλης μας μιλούν για το τόλμημα αλλά και για τη δικαίωση της επιλογής τους.
Ο πατέρας του Στάθη, Θανάσης, ο οποίος κάποτε καλλιεργούσε πατάτες και καρπούζια, σήμερα μιλά με υπερηφάνεια για την επιλογή του γιου του. Ο διευθυντής της ΔΑΟΚ Τριφυλίας Αντώνης Παρασκευόπουλος στέκεται στο πλευρό των καλλιεργητών, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να κάνουν ακόμα περισσότερα βήματα στην καλλιέργεια αλλά και στην παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού, για να καλλιεργηθούν ακόμα περισσότερες εκτάσεις σε όλη τη Μεσσηνία και την ευρύτερη περιοχή. Στην ποτοποιία Καλλικούνη όπου βρίσκεται η γραμμή παραγωγής του χυμού αλόης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Καλλικούνης μας ξεναγεί στο χημείο και τη γραμμή παραγωγής, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Kaloe Χρήστος Κιάτας, ο οποίος στηρίζει την όλη προσπάθεια, στέκεται ιδιαίτερα στις προοπτικές και τις ιδιότητες του προϊόντος.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια