ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Κλέβουν Αγγούρια Από Θερμοκήπια

kyparissiotis | Κυριακή, Μαρτίου 26, 2017 | 0 σχόλια

Έκπληκτος έμεινε παραγωγός αγροτικών προϊόντων στην περιοχή της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών, όταν διαπίστωσε το πρωί της Τρίτης να λείπουν αγγούρια από το θερμοκήπιό του. Ο δράστης ή οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet.gr, αφού πρώτα έσκισαν το πλαστικό (νάυλον) του θερμοκηπίου για να εισέλθουν στον χώρο, «τρύγησαν» την καλλιέργεια του παραγωγού λες και ήταν δικιά τους και στην συνέχεια την φόρτωσαν στο όχημά τους και έφυγαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Στην ίδια περιοχή τις τελευταίες ημέρες έχουν αναφερθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά, με στόχο τα αγροτικά προϊόντα και κυρίως τα αγγούρια. Αγανακτισμένοι οι παραγωγοί από την σοδειά που χάνουν, θα αναγκαστούν πλέον όπως μας τόνισαν, να επιτηρούν την νύχτα τις περιουσίες τους, ενώ αρκετοί σκοπεύουν να εγκαταστήσουν στις καλλιέργειές τους ακόμη και κάμερες, καθώς τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Την ίδια στιγμή αναρωτιούνται, τι θα πρέπει να περιμένουν με το κλείσιμο του Α.Τ. στα Φιλιατρά.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια