google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η «Greek Panorama» παρουσιάζει την Ελλάδα στην Αμερική!

Η «Greek Panorama» παρουσιάζει την Ελλάδα στην Αμερική!

Τα φώτα του ελληνικού τουρισμού, του πολιτισμού και της γαστρονομίας θα στραφούν στην «καρδιά» του Manhattan, στη Ν. Υόρκη των ΗΠΑ, τον Μάιο για την πολυαναμενόμενη 1η έκθεση «Greek Panorama»! Η 1η έκθεση Τουρισμού, Πολιτισμού και Γαστρονομίας αποκλειστικά για την Ελλάδα «Greek Panorama» που διοργανώνεται από την Hellas North American Events Inc. σε συνεργασία με την εταιρεία North Events, θα πραγματοποιηθεί, στον εμβληματικό σταθμό Grand Central Terminal που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια του Μανχάταν, στο κέντρο της πόλης, στις 11-13 Μαΐου 2017. Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται μία τόσο δυναμική και ολοκληρωμένη δράση προβολής και διαφήμισης για την Ελλάδα στον συγκεκριμένο χώρο, από τον οποίο διέρχονται καθημερινά πάνω από 750.000 κάτοικοι, εργαζόμενοι αλλά και ξένοι επισκέπτες της Ν. Υόρκης!
Με τρεις αμερικανικές εταιρείες να πετούν απευθείας στην Αθήνα και με την καθημερινή πτήση της Emirates, όλο τον χρόνο, η έκθεση κάνει ένα βήμα να φέρει πιο κοντά την Ελλάδα στο αμερικανικό ταξιδιωτικό κοινό και την Αμερική. Ένα κοινό που έχει διπλασιάσει τις αφίξεις του στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Vanderbilt Hall (έκτασης 1.000 τμ.) του Grand Central Terminal (διασταύρωση 42nd Street και Vanderbilt Avenue) και θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις για κάθε τουριστικό προορισμό της Ελλάδας καθώς και προβολή πλήθους κλάδων, όπως luxury tourism, ελληνική γαστρονομία, real estate, shopping, yachting & cruises κ.α. Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 και το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, η έκθεση θα είναι ανοιχτή δωρεάν για το κοινό. Η αρχή όμως γίνεται την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, που θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στους επαγγελματίες, από την αμερικανική και την ελληνική αγορά με διοργάνωση b2b συναντήσεων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ν. Υόρκης, με στόχο την καλλιέργεια επαγγελματικών σχέσεων και την δικτύωση των δύο πλευρών. Σημαντικά στελέχη της αμερικανικής τουριστικής αγοράς θα έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους του ελληνικού τουρισμού. Αντίστοιχα, το βράδυ της ίδιας ημέρας οι επαγγελματίες και οι εκθέτες, θα έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο επίσημο δείπνο της «Greek Panorama» με προσκεκλημένους εκπροσώπους της ελληνικής και αμερικανικής τουριστικής αγοράς, καθώς και πλήθος δημοσιογράφων και παραγόντων.
Η έκθεση «Greek Panorama» διοργανώνεται με την υποστήριξη των κύριων τουριστικών φορέων της Ελλάδας και όχι μόνο. Στο πλευρό της σπουδαίας αυτής πρωτοβουλίας, στέκονται για άλλη μια φορά οι ομογενείς, αλλά και σύσσωμη η ελληνοαμερικανική κοινότητα. Μάλιστα σπουδαίες προσωπικότητες θα δώσουν το «παρών» με την παρουσία τους στην έκθεση ενώ αναμένονται πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες. Μια από αυτές είναι και η συνέντευξη του κορυφαίου ίσως Έλληνα καλαθοσφαιριστή στο νέο ελληνοαμερικάνικο περιοδικό Hellas Blu, το οποίο θα κυκλοφορήσει λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης. Το πρώτο εορταστικό τεύχος θα έχει και άλλες εκπλήξεις όπως αυτή του γνωστού υπερμαραθωνοδρόμου Κωνσταντίνου (Dean) Καρνάζη. Το περιοδικό θα κυκλοφορεί τρεις φορές τον χρόνο, θα διανέμεται σε κεντρικά σημεία και ειδικά επιλεγμένους αποδέκτες και η θεματογραφία του θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην Ελλάδα. Θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εκτενή αφιερώματα σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς, συνεντεύξεις παραγόντων της ελληνοαμερικανικής κοινότητας καθώς και επιφανών Ελλήνων και Αμερικανών από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, αθλητικό και καλλιτεχνικό κόσμο, θεματικά αφιερώματα για τη γαστρονομία, τον πολιτισμό και τις ειδικές μορφές τουρισμού, καθώς και νέα, προτάσεις και χρηστικές πληροφορίες για όλα όσα έχουν να κάνουν με την Ελλάδα, για τον τουρισμό της, για υπηρεσίες, προϊόντα, εκδηλώσεις κ.α.
Η έκθεση «Greek Panorama» και οι παράλληλες εκδηλώσεις της, αποτελούν έναν από τους κύριους άξονες της στρατηγικής της Hellas North American Events Inc. για την αγορά της Β. Αμερικής, καθώς το πλάνο που έχει σχεδιαστεί περιλαμβάνει δράσεις και αντίστοιχες πρωτοβουλίες, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Να τονίσουμε ότι η North Events διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία την έκθεση τουρισμού «Grecka Panorama» στην Πολωνία, καθώς και την μοναδική έκθεση τουρισμού «Grekland Panorama» στην Σουηδία. Σημειώνεται ότι οι διαθέσιμες θέσεις στην Έκθεση Greek Panorama είναι περιορισμένες και λόγω του ενδιαφέροντος που ήδη εκδηλώνεται, τα αιτήματα συμμετοχών θα διεκπεραιώνονται με σειρά προτεραιότητας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη