ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

kyparissiotis | Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2017 | 0 σχόλια

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ πρώτη φορά βλέπουν κάτοικοι στην περιοχή της Κορώνης όταν χθες το απόγευμα, αντίκρισαν ένα μοναδικό θέαμα όταν ανοιχτά του Μεσσηνιακού κόλπου πέρασε το «USS George H.W. Bush» με το ψευδώνυμο «Εκδικητής» πριν το αγκυροβόλιό του στη Σούδα, τη λήψη έκανε ο Δημήτρης Λευτάκης. Το «USS George H.W. Bush» με το ψευδώνυμο «Εκδικητής» Το «USS George H.W. Bush» με το ψευδώνυμο «Εκδικητής» ναυπηγήθηκε το 2009 και η πρώτη του αποστολή έγινε το 2011. Πρόκειται για μια πλωτή πόλη, με μόνιμο πλήρωμα 3.500 άτομα, ενώ περίπου 2.500 είναι τα άτομα που βρίσκονται στο πλοίο ως μέλη των ομάδων υποστήριξης και πληρώματα αεροσκαφών.
Με μήκος σχεδόν 333 μέτρα, είναι από τα μεγαλύτερα αεροπλανοφόρα παγκοσμίως, ενώ η ανώτατη ταχύτητά του υπερβαίνει τους 30 κόμβους και έχει εκτόπισμα που υπερβαίνει τους 100.000 τόνους. Το πλοίο φιλοξενεί περισσότερα από 85 μαχητικά F/A-18C Ηοrnet, F/A-18E/F Super Hornet, ηλεκτρονικού Πολέμου EA-18G Growler, ιπτάμενα ραντάρ Ε-2C Hawkeye και ελικόπτερα ΗΗ-60Η. Έχει πάρει το όνομά του προς τιμήν του 41ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Μπους, σύμφωνα με το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα veteranos.gr.

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια