google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ. ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ. ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΤΟ κοινό ψήφισμα φορέων των Φιλιατρών με τις καθολικές διαμαρτυρίες του λαού μετέφεραν στην δεξίωση που έγινε στο Δημαρχείο της πόλης οι αιρετοί εκπρόσωποι, εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους επίσημα για την ημέρα γιορτής που επιλέχτηκε να υπογραφεί το Προεδρικό διάταγμα που βάζει λουκέτο στο Α.Τ. Φιλιατρών.
Ο δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής κ. Δημήτρης Σαρμαντζής μίλησε για μέρα περισυλλογής, αλλά αποτελεί την μέρα που γέμισε τους κατοίκους με αισθήματα οργής και αγανάκτησης για να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ που προβλέπει την κατάργηση του Α.Τ. Φιλιατρών. Δήλωσε απευθυνόμενος προς πάσα κατεύθυνση στο πολιτικό σύστημα ότι τα Φιλιατρά που πέρασαν δύσκολες εποχές στο παρελθόν, θα επιβιώσουν ως πόλη με τις δυνάμεις που διαθέτει, ζητώντας τους πολιτικούς φορείς να ακουστεί η φωνή όλων απαιτώντας να αγωνιστούν όλοι για την μη εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος. Διεμήνυσε πάντως ότι αν κάποιοι σκέφτονται υποβάθμιση και του Κέντρου Υγείας να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να περάσει και θα παραμείνει ενεργό.
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΤΜΗΜΑ
Ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Παπαθεοδοσίου διάβασε κείμενο που υπέγραψαν όλοι οι σύμβουλοι της περιοχής από όλες τις παρατάξεις τονίζοντας ότι άπαντες ζητούν την κατάργηση του Διατάγματος που επιφέρει πλήγμα στον τόπο, προσθέτοντας ότι η αφέλεια, το παρασκήνιο και η άγνοια δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία. Υπογράμμισε ότι ο τόπος απαιτεί ένα Πολυδύναμο αστυνομικό τμήμα καταλήγοντας ότι ο αγώνας δεν σταματά μέχρι την τελική δικαίωση, λέγοντας ότι το κείμενο είναι αδιαπραγμάτευτο.
Μετά τους ομιλητές η κα Κοζομπόλη ζήτησε να λάβει τον λόγο, αλλά πήρε την απάντηση ότι δεν αποτελεί η γιορτή σημείο αντιπαράθεσης όταν εκφράζεται η λαική απαίτηση και παρά την εμμονή της δεν έγινε αποδεκτό με αποτέλεσμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει. Νωρίτερα η κα Κοζομπόλη είχε δηλώσει ότι το θέμα απασχολεί τους αρμόδιους και την ίδια ώστε να βρεθεί η λύση που δεν θα ζημιώνει σε καμία περίπτωση την περιοχή. Πάντως το κλίμα στην πόλη ήταν έντονο λόγω των υπηρεσιών που αφαιρούνται...
ΑΠΌ ΤΟ kyparissialive

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη