google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΜΕ τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο Στεφανής στην Τερψιθέα η Ετήσια γιορτή του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Κυπαρισσίας με την συμμετοχή αθλητών, γονέων αλλά και του Διοικητικού συμβουλίου του σωματείου που προσφέρει αθλητικές επιτυχίες εδώ και 30 χρόνια στην περιοχή της Τριφυλίας.
Η εκδήλωση είχε ξεκινήσει με την κοπή της αγιοβασιλόπιτας η οποία έγινε μέσα σε κλίμα συγκίνησης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ.Χρυσόστομο ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία με δύναμη στους αθλητές αλλά και τους γονείς τους συμβάλλοντας στην ευγενή άμιλλα του αθλητικού ιδεώδους. Ακολούθησε ο χαιρετισμός από τον προπονητή κ. Παναγιώτη Δικαίο ο οποίος αναφέρθηκε στον απολογισμός δράσεων των αθλητών που προπονούνται στο σωματείο κατά το 2016 αποσπώντας χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια καθώς τιμήθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες με διακρίσεις αθλητών από Κυπαρισσία και Φιλιατρά, ενώ όλοι χειροκρότησαν την δράση της Αγωνιστικής ομάδας που συνεχίζει το έργο της. 
Χαιρετισμό απεύθυνε στους αθλητές ο δημοτικός σύμβουλος Ζαχαρίας Κανελλόπουλος μιλώντας με θερμά λόγια για τους αθλητές τονίζοντας ότι οι διακρίσεις στη ζωή τους είναι καθοριστικές για να γίνουν άριστοι αθλητές και πολίτες, λέγοντας ότι η αθλητική οικογένεια του Τσεκβοντό Κυπαρισσίας έχει χαρίσει ένα υψηλό επίπεδο αθλητισμού στον τόπο μας.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ
Συγκινητικός μετά τις βραβεύσεις των αθλητών ήταν ο χαιρετισμός εκ μέρους του Δ.Σ. του Σωματείου κ. Ανδρέα Φωκά εξυψώνοντας τον άθλο της ευγενούς άμιλλας που κερδίζουν οι αθλητές καθημερινά διαμορφώνοντας προσωπικότητες που λάμπουν στο αθλητικό στερέωμα της Ελλάδας, ενώ μίλησε για το χάρισμα του ήθους στους αθλητές και αθλήτριες που κοσμούν ως μετάλλιο την προοπτική τους για να γίνουν ακαδημαικοί πολίτες προσφέροντας στον τόπο και την ίδια την κοινωνία. 
Στην συνέχεια έγινε Επίδειξη αθλητών από όλα τα τμήματα που ετοίμασαν οι αθλητές με τους προπονητές τους Παναγιώτη Αλεξόπουλο, Δημήτρη Δικαίο αποσπώντας το χειροκρότημα των γονέων, ενώ ακολούθησε χορός και λαχειοφόρος αγορά, ενώ να σημειώσουμε ότι στα παιδιά διανεμήθηκαν βιβλία με την ιστορία της Κυπαρισσίας από το τελευταίο βιβλίου του συγγραφέα κ. Δημήτρη Στρατικόπουλου ο οποίος στο παρελθόν έχει τιμήσει τον Σύλλογο όταν ήταν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη