google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ φέτος το Φιλιατρινό Καρναβάλι που σημείωσε μεγάλη επιτυχία μέσα από συλλογικές προσπάθειες που κατέβαλαν οι διοργανωτές, με την στήριξη της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Με 21 περίπου άρματα καθώς υπήρχαν αρκετά πεζοπόρα τμήματα το Καρναβάλι των φίλων όπως το ονομάζουν οι κάτοικοι της περιοχής είχε παλμό, ζωντάνια αλλά κυρίως κέφι καθώς τα σχολεία της πόλης, πολιτιστικοί σύλλογοι μαζί με τους Εμπορικούς Συλλόγους Φιλιατρών, Κυπαρισσίας και σύλλογο από το Κοπανάκι, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Τα θέματα που άντλησαν από την επικαιρότητα ήταν αρκετά όπως το θέμα του Άστεγου τοπικού Σερίφη μετά την απομάκρυνση του Α.Τ. Φιλιατρών, θέμα για την Αγάπη, παιδικά θέματα με τον Πινόκιο και τον Σούπερ Μάριο, την κυκλοφοριακή ασφάλεια, την φτώχεια, αλλά και μπόλικη σάτιρα.
ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΑΤΥΡΑ..
Για πρώτη φορά παρέλασε άρμα από τον Εμπορικό σύλλογο Κυπαρισσίας, ενώ τα γκρουπ των καρναβαλιστών συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία χορεύοντας με ζωντανή μουσική αλλά και την παρουσίαση των αρμάτων από την κα Βιβή Παντελάκη.
Φωτό kyparissialive, kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη