google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΚΑΙΟΥΣ

ΣΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΚΑΙΟΥΣ


Πέρασε ένας χρόνος απο τις προηγούμενες εκλογές και όλο αυτό το διάστημα ‟λειτουργήσαμε„ ουσιαστικά μεν ως ΔΣ, τυπικά όμως ως προσωρινή επιτροπή. 
Ως εκ τούτου πολλά δεν έγιναν λόγω ανυπαρξίας του καταστατικού. Πριν απο 10 ημέρες ο νομικός μας Σύμβουλος ο κ. Τάσος Χριστοφιλόπουλος μας ανακοίνωσε ότι είναι στα χέρια μας. Με τις νέες λοιπόν συνθήκες που δημιουργήθηκαν, προκηρύσσουμε ΕΚΛΟΓΕΣ, με διάρκεια δύο ετών, για 7 μελές Συμβούλιο και τριμελή εξελεγκτική επιτροπή.
Ορίζεται, η 15η Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη, ώρα 6:00 μμ στο STANLEY HOTEL στην πλατεία Καραϊσκάκη με θέματα : Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ Οικονομικός προγραμματισμός και ανεύρεση πόρων
Εκλογές και ανάδειξη νέου Δ.Σ Με την ευκαιρία λοιπόν του τριημέρου της Αποκριάς, θέλουμε να κάνουμε την μεγαλύτερη κινητοποίηση που έχει υπάρξει ποτέ. Θα θέλαμε εκ των προτέρων να το αποκαλέσουμε ένα ‟Αθηναίο – Κοπανακιώτικο αντάμωμα„ Κάνουμε έκκληση : Να έρθουν όλοι οι απανταχού Κοπανακαίοι Στηριζόμαστε και στην συμμετοχή των γυναικών που μας είναι απαραίτητες Αναμένουμε αυτήν την φορά να εκλείψει παντελώς ο ωχαδερφισμός και η αδιαφορία. Ζητάμε από όλους τους απανταχού να σμίξουμε και με ομαδική δουλειά να κάνουμε σημαντικά πράγματα για το Κοπανάκι και τις αδύναμες ομάδες του. Μην μας ‟προδώσετε„ αυτήν την φορά. Αποφασίσαμε να κάνουμε μια κινητοποίηση με προσωπικά τηλεφωνήματα. Σας θέλουμε. Μας λείπετε. Σας έχουμε ανάγκη. Να μην λείψει κανείς!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη