google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΟ ΝΕΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

ΣΤΟ ΝΕΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

Αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι,
σας ενημερώνουμε ότι η εκπομπή μας ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ καθώς και οι συνεργάτες μου, έχουν διακόψει την συνεργασία με το Ράδιο Κυπαρισσία 936, καθώς η διεύθυνση αποφάσισε να μεταδίδει μόνο μουσική και επομένως οι ενημερωτικές εκπομπές έχουν διακοπεί. Παράλληλα διακόπηκε οριστικά και η εκπομπή ΑΓΡΟΤΙΚΗ Ενημέρωση που φιλοξενούσε την Διεύθυνση Αγροτικής οικονομίας Τριφυλίας. 
Ωστόσο οι εκπομπές ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ και το ΑΘΛΗΤΙΚΟ δελτίο ειδήσεων θα φιλοξενούνται εκτός από τις ιστοσελίδες μας σε επιλεγμένες ιστοσελίδες της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου εκτός από τις ήδη αθλητικές μεταδόσεις της εκπομπης "Στη σέντρα" που μεταδίδονται το σαββατοκύριακο. Για τους συνεργάτες που μας στήριξαν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, καθώς συνεχίζουμε την μόνιμη συνεργασία με το Best TV το οποίο εκπέμπει ψηφιακά και πανελλαδικά μέσα από πλατφόρμα. 
Ως εκ τούτου η εκπομπή μας είναι πάλι στον αέρα που μεταδίδεται ζωντανά κάθε πρωί από το Freegr radio, την σελίδα μας στο facebook, την ιστοσελίδα μας kyparissianews.com ενώ έχει επέλθει συμφωνία για να ακούτε on demand την εκπομπή μέσα από ιστοσελίδες όπως το patrapress, kalamatanews κλπ. Η πλήρη λίστα θα ανακοινώνεται σταδιακά. 
Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας
ΖΩΝΤΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ http://freepower.radiostream321.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 
https://dl.dropboxusercontent.com/u/70464005/DROMOLOGIO%20RADIO.mp3
Με απέραντη εκτίμηση' ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη