google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΧΟΡΕΨΕ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΧΟΡΕΨΕ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας επισήμανε ότι το βάρος που κουβαλάει ο σύλλογος λόγω της οικονομικής κρίσης αποτελεί ένα φορτίο που συσσωρεύεται όσο περνά ο καιρός, αλλά η κοινωνία καταλαβαίνει την αγωνία του Εμπορικού μας συλλόγου μέσα από δύσκολες εποχές να αντισταθεί στις προκλήσεις των καιρών. Εξήγησε ότι οφείλουμε να στηρίξουμε ως κοινωνία τους εμπόρους, τα δικά μας καταστήματα, τις προσπάθειες του συλλόγου για εξωστρέφεια, αφού μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε διορθώνοντας τις αδυναμίες μας και τελικά να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον άλλη μια χρονιά. 
 Το έργο του συλλόγου ανέλυσαν ο Πρόεδρος του κ. Δημήτρης Αβδάλας και ο Δημήτρης Τερζής βραβεύοντας παράλληλα τους χορηγούς και υποστηρικτές του ιστορικού σωματείου σε μια σύντομη τελετή με αρκετά χαμόγελα, ενώ ευχές έδωσε εκ μέρους της περιφέρειας Πελοποννήσου ο κ. Περικλής Μαντάς με ζεστό λόγο για την ακτινοβολία δράσεων του εμπορικού συλλόγου της πόλης ώστε να συνεχίσει το έργο του. 
Ακολούθησε εκτός από το χορό και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα, ενώ το γλέντι κράτησε ως το πρωί. Στις εκδηλώσεις εκτός από τους αιρετούς έδωσαν το παρών εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης, των αθλητικών σωματείων του ΑΟΚ, Καλονερού και Ηρακλή, αλλά και συλλογικοί φορείς

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη