Video Of Day

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ

 ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΙΑ

Street art «καλλιτέχνης» αποφάσισε να αφήσει το σημάδι του στις πινακίδες του Δήμου Τριφυλίας!
Μάλλον κάποιος – κάποιοι ενοχλήθηκαν από την τοποθέτηση των πινακίδων που οριοθετούν τα διοικητικά όρια του Δήμου Τριφυλίας με αποτέλεσμα δύο πινακίδες του Δήμου Τριφυλίας οι οποίες βρίσκονται στα σύνορα με τον Δήμο Πύλου – Νέστορος (η πρώτη κοντά στην ξενοδοχειακή μονάδα της Costa Navarino και δεύτερη στο νέο αυτοκινητόδρομο Γαργαλιάνοι – Ρωμανός) να υποστούν … μινιμαλιστική ζωγραφική με σπρέι…σύμφωνα με το gargalianoionline
Για ηλιθιότητα μίλησε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τριφυλίας τονίζοντας ότι "Ενέργειες οι οποίες βεβηλώνουν τα εμβλήματα και τα σήματα του Δήμου Τριφυλίας είναι αυτονόητο ότι προσβάλουν τους πολίτες της και την κοινωνία μας. Είναι αυτονόητο ότι αυτές τις ενέργειες προέρχονται από άλογους ανθρώπους που δεν μπορούν να εκφράσουν καθαρές απόψεις στο φως της ημέρας. Το βέβαιον είναι ότι ο Δήμος θα φροντίσει να αποκαταστήσει άμεσα τη ζημιά δεν θα επιτρέψει με κανένα τρόπο τέτοιες προσβολές με μια μόνο ευχή, να εκλείψουν οι ηλίθιοι από την καθημερινότητά μας!" 

 
ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ-
ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
 
ΣΟΒΑΡΑ έχει πάρει την υπόθεση των απατών η Ελληνική Αστυνομία όχι μόνο κατά ηλικιωμένων αλλά και νέων ατόμων καθώς στην εποχή της κρίσης οι επιτήδειοι κάνουν πάρτι. Εκτός από απάτες σε ηλικιωμένους όπως έχουμε δει στην Μεσσηνία, οι απάτες για αγορά μηχανημάτων ή αγαθών, υπάρχουν περιπτώσεις απάτης για διακίνηση συσκευών και αγαθών.
Πιο αναλυτικά Ένας άνδρας και μία γυναίκα - και οι δύο 28 ετών - εξαπατούσαν τα θύματά τους με το πρόσχημα πώλησης κινητών τηλεφώνων σε χαμηλές τιμές. Aπάτη κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου, εξιχνίασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Βόρεια Ελλάδα. Ένας άνδρας και μία γυναίκα - και οι δύο 28 ετών - εξαπατούσαν τα θύματά τους με το πρόσχημα πώλησης κινητών τηλεφώνων σε χαμηλές τιμές. Είχαν προηγηθεί δύο καταγγελίες για αναρτήσεις σε ιστοσελίδα αγγελιών πώλησης συσκευών κινητών τηλεφώνων που διαφήμιζαν κινητά τηλέφωνα σε τιμές πώλησης πολύ χαμηλότερες από αυτές του εμπορίου. Οι παθόντες, αφού πείθονταν, κατέβαλαν το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, μέσω τηλεφωνικών επιταγών ή κατάθεσης σε τραπεζικά ιδρύματα, αλλά δεν παραλάμβαναν ποτέ τα κινητά.
ΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ- ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ
Οι δράστες διέκοπταν κάθε επικοινωνία και αφαιρούσαν τις επίμαχες αγγελίες από την ιστοσελίδα. Τα ανωτέρω καταγγελλόμενα τέθηκαν υπ' όψιν της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Μετά από ψηφιακή έρευνα ταυτοποιήθηκε η από κοινού εμπλοκή στην υπόθεση των δύο 28χρονων. Επίσης, διαπιστώθηκε η εμπλοκή των δραστών σε ακόμη 24 παρόμοιες περιπτώσεις. Τα χρήματα που αποκόμισαν από την παράνομη δράση του ανέρχονται σε 5.628 ευρώ. 
Όπως έχουμε αποκαλύψει ανάλογες περιπτώσεις που έφτασαν στην αίθουσα του δικαστηρίου είχαμε και στην Τριφυλία, μετά την εξαπάτηση 19χρονου σπουδαστή που δεν πήρε ποτέ κινητό τηλέφωνο που βρήκε σε αγγελία αλλά και σε άλλες περιοχές. Οι ειδικοί τεχνολογίας συνιστούν όταν θέλετε να αγοράσετε μεταχειρισμένα είδη να το κάνετε μόνο από πιστοποιημένες σελίδες τεχνολογίας που έχουν ενσωματωμένο σύστημα αξιολόγησης των χρηστών για διακίνηση αγαθών. 

  ΜΕ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑ Η
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΜΕ ημερίδες θα αντιμετωπίσει την εξέγερση των αγροτών η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μία εβδομάδα πριν από την έξοδο των τρακτέρ στα μπλόκα (23 Ιανουαρίου), ώστε να μειώσει τη δυναμική των αντιδράσεων. Τα στελέχη του υπουργείου, όπως και του Οικονομίας, υπό την κομματική σκέπη του ΣΥΡΙΖΑ εξορμούν στην περιφέρεια, σε μία προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά στον αγροτικό κόσμο και να παρουσιάσουν τα θετικά στοιχεία της αγροτικής πολιτικής.
Ο υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου ανακοινώνει πληρωμές και αποζημιώσεις, ενώ συνεχίζει τις επαφές με εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών. Ο πρόεδρος της Βουλής προγραμματίζει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για το αγροτικό ζήτημα ίσως και μέσα στην εβδομάδα, μετά και την πίεση που άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά καταθέτοντας σχετικό αίτημα. Ανάλογο αίτημα είχαν καταθέσει την περασμένη εβδομάδα εκπρόσωποι αγροτών και έγινε δεκτό. Οι αγρότες πάντως, με πρώτα ζητήματα το ασφαλιστικό και το φορολογικό, προετοιμάζουν τις κινητοποιήσεις τους, χωρίς να δείχνουν διατεθειμένοι να υποχωρήσουν, πριν να πάρουν ικανοποιητικές απαντήσεις. Οι διαμαρτυρίες τους, όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις τους, στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχουν ως γνώμονα να μην προκληθούν προβλήματα στις υπόλοιπες κοινωνικές τάξεις. Με μπροστάρη την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων (ΠΑΜΕ) τα τρακτέρ την επόμενη Δευτέρα θα βγουν σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου της χώρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσε τρεις ημερίδες με θέμα την αγροτική οικονομία και τις προοπτικές της σε τρεις κατεξοχήν αγροτικές περιφέρειες της χώρας, στη Θεσσαλία, στην Κεντρική Μακεδονία και στην Πελοπόννησο, «στο πλαίσιο του διαλόγου και της άμεσης επαφής του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με την υπογράμμιση ότι «με τις εκδηλώσεις αυτές επιδιώκουμε να ανοίξουμε τη συζήτηση γύρω από την κομβική σημασία του τομέα στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας». Η χρονική συγκυρία που επιλέχτηκε για τη διοργάνωση των ημερίδων φανερώνει και τη σκοπιμότητά τους. 
Όπλο του υπουργείου στη μάχη της αναχαίτισης των τρακτέρ, και μάλιστα ισχυρό, θεωρούνται οι πληρωμές που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, εντός Ιανουαρίου θα διατεθούν 130 εκατ. ευρώ για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου γα τους αγρότες. Επίσης ο υπουργός την περασμένη Τετάρτη συναντήθηκε με 19 συνεταιριστές από δεκαοκτώ οργανώσεις και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δίνοντας υπόσχεση για συστηματική διαβούλευση. Ακόμη ενημέρωσε ότι η ΚΥΑ για τις οργανώσεις και τις ομάδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια