google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΥΠΕΡΟΧΟΣ Ο ΑΟΚ ΜΕ 3-1 ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ

ΥΠΕΡΟΧΟΣ Ο ΑΟΚ ΜΕ 3-1 ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Καλές ευκαιρίες με Μπακόπουλο, Βασιλόπουλο σημείωσε η τοπική ομάδα στο πρώτο 25λεπτο της αναμέτρησης αναζητώντας την τεχνική που θα ξεκλείδωσε την νίκη ως το τέλος, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Έτσι στο 42ο λεπτό κι ενώ είχε προηγηθεί κόρνερ μετά από ενέργεια στη μεγάλη περιοχή ο Κυριάκος Κωσταντόπουλος σούταρε καρφώνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε παρά την βροχή και το κρύο όταν μετά από γρήγορη επαναφορά της μπάλας κοντά στο κέντρο ο Τριανταφύλλης μόνος του οδήγησε την ..στρογγυλή θεά στα δίχτυα του Τζανέτου Κατσαρέα γράφοντας το 2-0 στο 57ο λεπτό με ένα όμορφο γκολ. Ακολούθησαν καλές ευκαιρίες με Μανδραπήλια, Ανδρουτσή αλλά στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από λάθος όταν η μπάλα βρέθηκε στον Μπαλόπουλο έδωσε πάσα κάνοντας το 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Κι ενώ κυλούσε το 93ο λεπτό την ώρα που ο Μανδρπαήλιας ήθελε να σκοράρει ο αντίπαλος παίκτης του Διαβολιτσίου έκανε πάσα στο τερματοφυλακά του αλλά η μπάλα πήγε μόνη της στα δίχτυα γράφοντας το οριστικό 3-1. 
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Λαμπρόπουλος Ακ., Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μπακόπουλος, Τσίτσος, Ντιόπ, Τριανταφύλλης, Δημητρόπουλος, Βασιλόπουλος, Πετρόπουλος, Κωσταντόπουλος.
 ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κατσαρέας Τζ., Τσουκαλάς, Κρεμμυδάς, Κουτίβας, Καλογερόπουλος, Ζακκάς, Μπαλόπουλος, Παπαδόγιαννης, Αθανασόπουλος, Εμμανουήλ, Θεοδωρόπουλος
kyparissialive,kyparissianew.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη