google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Μια ιδιαίτερα εποικοδομητική και πολύωρη εφ όλης της ύλης συζήτηση, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαμε εχθές με τον κ. Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα και τον αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Τσίγγανο.
Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα τους μας αφιέρωσαν αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο τους και συζητήσαμε διεξοδικά και αναλυτικά όλα τα προβλήματα που απασχολούν την αγορά της πόλης μας. Εκτιμήσαμε ιδιαίτερα πως ήταν ενήμεροι και είχαν απόψεις, σκέψεις και προτάσεις για το κάθε ένα από αυτά, τα οποία τους απασχολούν και επιθυμούν να δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση σε όλα. Γνωρίζουμε ότι μέσα στην υπάρχουσα οικονομική ύφεση το μεγαλύτερο τροχοπέδη για την υλοποίηση των έργων είναι η ανεύρεση πόρων ωστόσο μας διαβεβαίωσαν ότι γίνονται προσπάθειες και πολλές μελέτες για να ενταχθούν με την πρώτη ευκαιρία σε όποια προγράμματα ανακοινωθούν.
Με ιδιαίτερη χαρά μας ανακοίνωσαν το σχεδιασμό για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της πόλης μας που αναμένεται να υλοποιηθεί μέσω της χρηματοδότησης του προγράμματος «Leader». Πολύ σημαντική για την οικονομική ενίσχυση της τοπικής οικονομίας είναι η συστηματική παρουσία και προβολή του Δήμου μας και των τοπικών επιχειρήσεων στις εμπορικές, τουριστικές και διεθνείς εκθέσεις.
Η άριστη συνεργασία μας στην «EXPO Πελοπόννησος» αποτέλεσε το πρώτο δείγμα για την δημιουργία μιας συνεργασίας Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου, με στόχο την αναβάθμιση και την οικονομική τόνωση της περιοχής. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε στενά για την υλοποίηση του καλύτερου δυνατού προγράμματος με στόχο η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων να δώσει μια νέα πνοή στην τοπική αγορά μας. Τέλος υποσχεθήκαμε από κοινού πως θα εργαστούμε σκληρά για τον κοινό μας στόχο με γνώμονα την στενή συνεργασία μας. Εκ του Δ.Σ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη