ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΣΑΡΜΑΝΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

kyparissiotis | Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2016 | 0 σχόλια

Ερώτηση σχετικά με το μείζον θέμα του κλεισίματος των Αστυνομικών Τμημάτων έθεσε προς τον Δήμαρχο Τριφυλίας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. το βράδυ της Τρίτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης από τα Φιλιατρά Δημήτρης Σαρματζής. Απατώντας ο κ. Κατσίβελας είπε πως: «Δυστυχώς δεν έχει αλλάξει η διοίκηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, αφήσαμε το δόκιμο χρόνο ώστε οι νέοι υπουργοί να εγκατασταθούν και να ενημερωθούν για τα θέματα των Υπουργείων.
Σκοπεύουμε να κάνουμε συνάντηση με τον νέο Υπουργό Εσωτερικών, στο οποίο ανήκει και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σε όλες αυτές τις συναντήσεις θα τεθεί το θέμα των αστυνομικών τμημάτων. Κλείνοντας ο κ. Κατσίβελας είπε πως, «λένε ότι η Τριφυλία είναι μια περιοχή με μεσαία παραβατικότητα, όμως αυτή η περίοδος (ελαιοσυγκομιδής) είναι μια δύσκολη, καθώς εργαζόμενοι που βρίσκονται εδώ θα φύγουν με λάφυρα κλοπής. Κινδυνεύουν άνθρωποι, περιουσίες, ζωές και δεν υπάρχει σωστή αστυνόμευση, το ξέρουμε. Από το filiatranet, garglaianoionline

Category: , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια