google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΧΑΣΕ 1-0 Ο ΑΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΕΧΑΣΕ 1-0 Ο ΑΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


ΤΗΝ δεύτερη ξεκάθαρη νίκη της παρουσία 500 τουλάχιστον φιλάθλων πραγμαοτποίησε η Εράνη Φιλιατρών, επικρατώντας με σκορ 1:0 στο γειτονικό ντέρμπι με την Κυπαρισσία, για την 7η αγωνιστική της Α΄ Τοπικής κατηγορίας.
Οι πράσινοι του Νίκου Φρούσου έδειξαν από την αρχή ότι θα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην έδρα τους με συγκροτημένη 11άδα, καθώς ήθελαν πάση θυσία την νίκη ώστε να συγκεντρώσουν βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος..
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στα πρώτα λεπτά του αγώνα στο κ. Νίκα, όταν σε μία αντεπίθεση ο Κόλλιας βρήκε εξαιρετικά τον Σπυρόπουλο, που ανατράπηκε λίγο έξω από την περιοχή από τον Ανδρουτσή και σαν τελευταίος παίκτης δέχθηκε μόνο την κίτρινη κάρτα.
Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στην συνέχεια για την Εράνη, όταν ο Σπυρόπουλος στο 72' σε μία κούρσα από τα αριστερά, έστρωσε ωραία στον Αλεβίζο, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Λαμπρόπουλου.
Το γκολ για τους πράσινους ήρθε ως λύτρωση στο 41ο λεπτό όταν ο Κόλλιας έστειλε με πέναλτι την μπάλα στα δίχτυα, μετά από χέρι αμυντικού στην μεγάλη περιοχή και χειροκροτήθηκε δεόντως από την κερκίδα. Το β’ ημίχρονο ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου, με λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0 ως το τέλος του αγώνα. Στις κερκίδες πάντως είδαμε μεταξύ άλλων τον πρώην Δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια που παραμένει φανατικός φίλαθλος.
Οι συνθέσεις:

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ALBAN GRECA, ΚΩΤΣΟΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΒΙΖΟΣ, ΚΟΛΛΙΑΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΠΠΑΣ
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΟΥΤΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΤΣΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΔΡΑΠΗΛΙΑΣ, DIOP, MITROV, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη