ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΠΑΡΑ τις ευχές με πολλές πολιτικές σάλτσες το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας παλεύει να διατηρήσει την αξία του, μετά την διαρροή γιατρών και την κάλυψη των κενών θέσεων.
Αιτία αποτελούν οι αποσπάσεις γιατρών, οι οποίες ήταν το αντικείμενο συνεργασίας της πρόσφατης επαφής του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα με τον διοικητή της υγειονομικής μονάδας Παναγιώτη Μπασάκο.
Συγκεκριμένα έχει υπογραφεί η απόσπαση για τον μοναδικό ορθοπαιδικό που υπηρετεί στη περιοχή αλλά κατάγεται από άλλη περιοχή της δυτικής Ελλάδας και μέχρι τώρα η διοίκηση του ιδρύματος δεν την έχει κάνει αποδεκτή. Η ανησυχία νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού είναι μεγάλη με ορατό το ζήτημα να υπολειτουργούν μονάδες του νοσοκομείου, καθώς πριν 2 μήνες έχει αποσπαστεί κι άλλος ένας μικροβιολόγος και τώρα υπηρετεί μόνο ένας που καλύπτει όλες τις ανάγκες.
Σαν να μην έφτανε αυτό στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε ότι αποσπάστηκε επίσης ένας χειρουργός, ένας αναισθησιολόγος , ενώ ο δεύτερος ακτινολόγος είναι σε άδεια με αποτέλεσμα να εργάζεται μόνο ένας. Προφανώς όταν επισκέφθηκε το ίδρυμα το γαλάζιο κλιμάκιο κανείς δεν περιέγραψε την πραγματική κατάσταση στο ίδρυμα...
Share on Google Plus

About kyparissiotis