ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟ..ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

kyparissiotis | Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2016 | 0 σχόλια

Το Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: Παιχνίδια του νου- Ψυχολογικές αυταπάτες και ιστορίες προσωπικής ματαίωσης. Πώς να ανα-κατασκευάσετε τα νοήματα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους με ομιλητή τον Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνιολογίας, Ευστράτιο Παπάνη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 18:00- 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος Γιαννιτσοχωρίου
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στα πλαίσια του προγράμματος Ψυχική και Κοινοτική Υγεία σας προσκαλεί στην δωρεάν ανοιχτή εκδήλωση, με ομιλητή τον Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνιολογίας Ευστράτιο Παπάνη. Θέμα: Παιχνίδια του νου, ψυχολογικές αυταπάτες και ιστορίες προσωπικής ματαίωσης. Πώς να ανά-κατασκευάσετε τα νοήματα, που θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 – 20:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού συλλόγου » Αγία Τριάδα» Καλαμάτας, Αθηνών 154. Χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια