google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΡΩΜΑΝΟΥ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΡΩΜΑΝΟΥ

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Συντήρηση – βελτίωση δρόμου Άνω Δώριο – Πλατάνια» στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας υπέγραψε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.Αποτέλεσμα εικόνας για παραδίδεται στους πολίτες ο δρόμος Γαργαλιάνοι - Ρωμανός Ολοκληρώνεται και παραδίδεται στους πολίτες ο δρόμος Γαργαλιάνοι – Ρωμανός «Για πρώτη φορά στη Περιφέρεια Πελοποννήσου γίνονται και ολοκληρώνονται έργα τα οποία παραδίδονται στους πολίτες. Τα έργα ανήκουν μόνο στους πολίτες» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, κατά τη συζήτηση του θέματος της ολοκλήρωσης του δρόμου Γαργαλιάνοι – Ρωμανός.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ακολούθως ότι το έργο ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια σε χρόνο ρεκόρ, τη στιγμή μάλιστα που κανείς δεν το πίστευε. Μην ξεχνάτε τις ανακοινώσεις του συνόλου της αντιπολίτευσης ότι «ότι το έργο δεν έχει ενταχθεί, ότι το έργο δεν έχει αντίστοιχες πιστώσεις, ότι το έργο δεν θα ολοκληρωθεί». «Παραλάβαμε ένα έργο φάντασμα, το οποίο ήμασταν υποχρεωμένοι να το υλοποιήσουμε, γιατί το ελληνικό δημόσιο είχε καταβάλλει μια τεράστια δαπάνη και θα ήταν προσβολή απέναντι στους συμπολίτες μας και στην ευρύτερη περιοχή, μια αναπτυσσόμενη περιοχή και στον αγροτικό τομέα αλλά και στον τουριστικό τομέα, να μην το ολοκληρώσουμε» δήλωσε στη συνέχεια ο κ. Τατούλης και χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολη τη διαδικασία εξυγίανσης που επιτυχώς έφερε εις πέρας η περιφερειακή αρχή.
  Εξωπραγματικές οι τιμές αποζημιώσεων σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις
Ειδική αναφορά έκανε ο Περιφερειάρχης στο ζήτημα των απαλλοτριώσεων, τονίζοντας ότι όταν ο ίδιος κατήγγειλε πολύ προσεκτικά τις αποφάσεις της δικαιοσύνης σύμφωνα με τις οποίες καθορίστηκε η αξία των απαλλοτριώσεων, «σύσσωμη η αντιπολίτευση τότε μας κατηγορούσε γιατί δεν μπορούσαμε να βρούμε τα χρήματα να πληρωθούν οι απαλλοτριώσεις. Σήμερα, αφού προηγουμένως έκανε στροφή 180 μοιρών, μας κατηγορεί γιατί δαπανήθηκαν τόσα χρήματα». «Εμείς δεν διστάσαμε να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, θεωρώντας ότι οι αποζημιώσεις που προέκυψαν μετά από αποφάσεις του Εφετείου ήταν υπερβολικές και προκαλούσαν το δημόσιο συμφέρον. Όταν είχα καταγγείλει δημόσια, σχέση δικηγόρων με δικαστές, που είχαν ως αποτέλεσμα αποφάσεις για εξωπραγματικές αποζημιώσεις, που ποτέ δεν αιτιολογήθηκαν, ουδείς από την αντιπολίτευση είτε από οποιονδήποτε άλλο φορέα δεν συμπαραστάθηκε στην αγωνιώδη κραυγή που έθεσα εκείνη την ώρα» πρόσθεσε τέλος ο Περιφερειάρχης Πελοπον

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη