google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΟ ΦΑΡΑΙ 2-1.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΟ ΦΑΡΑΙ 2-1.

Μπορεί η Κυπαρισσία να βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον ΑΟ Φαραί, γύρισε όμως το ματς και κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-1.
Η ομάδα του κ. Παναγόπουλου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά αυτό που μετράει είναι το τρίποντο που την καθιερώνει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.  Η Καλαματιανή ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ, δεν κατάφερε όμως να το κρατήσει ενώ θα μπορούσε τουλάχιστον να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 25′ ο Σπανός έκανε την πάσα στον Μούσα, αυτός άφησε έξυπνα για τον Σεριάτο που με πλάσε σημείωσε το 0-1.
Στο 44′ ο Κωνσταντόπουλος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάρη για το 1-1. Στο 70′ ο Κωνσταντόπουλος έβγαλε μια σέντρα – σουτ με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1.
Στο 85′ ο Μιτρόφ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα του ΑΟ Φαραί.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Γκούμα.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μιτρόφ, Τσίτσος, Δημητρουλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Βασιλόπουλος (84′ Ζαφείρης), Μανδραπήλιας (12′ λ.τρ. Πετρόπουλος), Μπακόπουλος, Τριανταφύλλης (32′ Ντιόπ).
ΑΟ ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Φιλανδριανός, Λικάι, Καπακλής, Μούσα, Σεριάτος, Παχής (72′ Μαυροειδάκος), Κακκαλής, Σπανός (65′ Πέτση), Τσέρτος (80′ Σταματελόπουλος), Πιτσιλής.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη