ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

kyparissiotis | Δευτέρα, Αυγούστου 15, 2016 | 0 σχόλια

Smartphones και social media μπαίνουν εμπόδιο !

Μεγάλες προσδοκίες για καλύτερο σεξ κατά τη διάρκεια των διακοπών έχει το 52% των ζευγαριών, ωστόσο το 60% τελικά δηλώνει δυσαρεστημένο, σύμφωνα με έρευνα που έγινε για λογαριασμό εταιρείας προφυλακτικών. Ακόμα το 41% παραδέχτηκε ότι κατά την διάρκεια των διακοπών, προτιμούν να περνούν τις ώρες τους με τα κινητά τους, παρά ο ένας στον άλλον.
Η έρευνα, η οποία διερευνά τις σεξουαλικές προσδοκίες των ζευγαριών κατά την διάρκεια των διακοπών και την επίδραση που έχει η τεχνολογία στις σχέσεις τους το διάστημα αυτό, πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2000 ενήλικων. Το 52% των συμμετεχόντων δήλωσαν πως προσδοκούν καλύτερο σεξ, αλλά το 60% παραδέχθηκε ότι η πραγματικότητα δεν ταυτίστηκε με τα θέλω τους.

«Τα αποτελέσματα της έρευνας δεν εκπλήσσουν, αν σκεφθούμε ότι το 40% των ανθρώπων είναι λιγότερο πιθανό να υποκινήσουν την σεξουαλική επαφή αν ο σύντροφός τους είναι στο κρεβάτι και ασχολείται με το κινητό. Ακόμα το 41% παραδέχτηκε ότι κατά την διάρκεια των διακοπών τους, τα ζευγάρια τις νύχτες προτιμούν να περνούν τις ώρες τους με τα κινητά τους παρά ο ένας στον άλλον» αναφέρεται στα συμπεράσματα της μελέτης.
Πράγματι, πάνω από το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων παραδέχθηκε ότι η ενασχόληση με τις τηλεφωνικές συσκευές, αντί με το σύντροφο κατά τη διάρκεια των διακοπών, μπορεί να προκαλέσει αιτία για καβγάδες. Συγκεκριμένα, το 59% δήλωσε ότι, είτε ο σύντροφος τους ή και οι δύο αφιέρωναν πολύ χρόνο στις οθόνες με περισσότερους από το ήμισυ των ερωτηθέντων να δηλώνουν πως το αποτέλεσμα αυτής της συνήθειας είναι να «υποφέρει» η σχέση τους– 72 από τους ερωτηθέντες παραδέχτηκαν ότι χρησιμοποιούσαν τα τηλέφωνα τους ακόμα και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
Αποκαλυπτικές είναι οι διαφορές στα ζευγάρια που βρίσκονται σε διαφορετικά φάσεις της ζωής τους. Σχεδόν το ένα πέμπτο των συμμετεχόντων στην έρευνα, δήλωσε πως τα τηλέφωνα και τα tablets υπονομεύουν την σεξουαλική ζωή τους στις διακοπές, αυτό το ποσοστό αυξάνεται στο ένα τρίτο για τις ηλικίες κάτω από τα 35 – άτομα τα οποία το πιο πιθανό είναι πως έχουν μεγαλώσει με την τεχνολογία. Επιπλέον, το 15% παραδέχονται ότι κάνουν λιγότερο σεξ από ό, τι στο παρελθόν, λόγω της ενασχόλησής τους με την τεχνολογία, ποσοστό που εκτοξεύεται στο ένα τέταρτο στα άτομα ηλικίας κάτω των 35.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους βρίσκονται τα social media, με το 65% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα να ποστάρουν τρεις φορές την ημέρα και το 42% να παραδέχεται ότι «μοιράζεται» σημαντικές στιγμές από τις καλοκαιρινές του διακοπές με αναρτήσεις social media παρά με τον σύντροφο του. Χαλαρές στιγμές πλάι στην πισίνα ή την παραλία μπορεί να μοιάζουν ιδανικές για να χαλάρωση αλλά σχεδόν οι μισοί παραδέχθηκαν ότι χρησιμοποιούν τηλέφωνα και τάμπλετ ακόμα και εκεί – οι γυναίκες δε είναι οι συνήθεις ύποπτοι, σε ποσοστό μεγαλύτερο κατά 27% από τους άνδρες.

Ο Δρ Σαριφ Μοουλαμποκους από το Κέντρο Σεξουαλικής Διαφωνίας στο Πανεπιστήμιο του Σασεξ διεξήγαγε συμπληρωματική επιστημονική έρευνα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πολλά ζευγάρια αντί να αντιλαμβάνονται την κρεβατοκάμαρα ως ένα ρομαντικό σκηνικό, την θεωρούν ως το σημείο όπου έχουν την ευκαιρία για απεριόριστη χρήση συσκευών, λόγω της δωρεάν πρόσβασης μέσω του δικτύου WiFi του ξενοδοχείου διαμονής τους.

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια