ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ ΚΟΥΚΟΥΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ...

kyparissiotis | Κυριακή, Ιουλίου 03, 2016 | 0 σχόλια

ΣΑΦΕΙΣ αιχμές για την λειτουργία του Δήμου έθεσε ο εκπρόσωπος της ελάσσονος μειοψηφίας Σαράντος Κουκούμης με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Σώματος, αλλά και τα δεκάδες ερωτηματικά για θέματα που έχει θίξει η παράταξη και παραμένουν αναπάντητα..
 Ο κ. Κουκούμης τόνισε χαρακτηριστικά ότι : «Θέλω να σας ρωτήσω, κ. δήμαρχε, αν ο δήμος αποτελεί φέουδο της παράταξής σας ώστε να έχουν το δικαίωμα ορισμένοι δημοτικοί υπάλληλοι ή τοπικά στελέχη, όταν ασβεστώνουν, για παράδειγμα, να βάζουν το αποτύπωμα του κόμματός σας κάτω στους δρόμους ή να παίρνουν τις ζαρντινιέρες από την πλατεία και να τις βάζουν στη θέση που θέλουν, στα σπίτια τους μπροστά στην Πάνω Πόλη. Tέλος πάντων, ποιος διοικεί αυτό το δήμο; Να παραφράσω μια φράση του εθνάρχη σας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή…», εξέφρασε ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης. O κ. Κατσίβελας απατώντας στον κ. Κουκούμη εξηγησε ότι : «Αυτός ο δήμος και διοίκηση έχει και υπεύθυνους, δεν ξέρω γιατί μιλάτε με υπονοούμενα…».

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια