google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΑΓΡΙΛΙ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΑΓΡΙΛΙ

Τις τσάντες από λουόμενους, ενώ έσπαγαν και αυτοκίνητα, έκλεβαν δύο Αλβανοί και ένας τσιγγάνος που διέμεναν στην Αθήνα και συνελήφθησαν στην περιοχή της Τριφυλίας πέρυσι τον Αύγουστο. Και οι τρεις χθες κάθισαν στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας και κρίθηκαν ένοχοι κλοπών.
Κλοπές Αστυνομικός της ΟΠΚΕ Κυπαρισσίας κατέθεσε ότι είχαν σημειωθεί κλοπές στον Αγρίλη Φιλιατρών και τους είχαν δώσει περιγραφή ύποπτου αυτοκινήτου. Το εντόπισαν δε στο Καλό Νερό, στο οποίο και επέβαιναν οι τρεις κατηγορούμενοι. Όπως είπε ο αστυνομικός, έδειχναν να κοιμούνται και οι τρεις στο αυτοκίνητο, ενώ ο ένας Αλβανός στην αρχή έδωσε στοιχεία Έλληνα, και στη συνέχεια αποδείχτηκε η κανονική του ταυτότητα, και ο άλλος είχε πλαστή άδεια διαμονής. Στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο στη συνέχεια αναγνώρισε παθούσα.
Άρπαξαν τις τσάντες Μια γυναίκα κατέθεσε ότι πήγαινε για μπάνιο στο Αγρίλη, όταν είδε τους δύο από αυτούς να κοιμούνται στην παραλία κοντά στο αυτοκίνητό τους. Μπήκε στη θάλασσα και αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις από τα δύο άτομα. Ξαφνικά τους είδε να φεύγουν τρέχοντας από την παραλία και βγαίνοντας έξω, τόσο αυτή όσο και άλλη λουόμενη, είδαν ότι έλειπαν οι τσάντες τους. Στις απολογίες τους και οι τρεις αρνήθηκαν τις κλοπές. Ο 27χρονος Αλβανός είπε πως και οι τρεις ήταν στην παραλία και κοιμούνταν, αλλά δεν έκλεψαν καμία τσάντα. Ο 45χρονος Αλβανός είπε ότι είναι όλα ψέματα και δεν έχουν κάνει καμία κλοπή. Για τα μικροπράγματα που βρέθηκαν στο αμάξι (ένα χρυσό δαχτυλίδι και ένα μπρασελέ που δεν έχουν αναγνωρισθεί από παθόντες), είπε πως ήταν από τα είδη που πωλούσε εκείνη την περίοδο, γιατί έκανε το μικροπωλητή. Και ο μικρότερος κατηγορούμενος, ο 19χρονος τσιγγάνος, αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι γνώριζε τον 27χρονο, που έκανε κι αυτός το μικροπωλητή, και είχε έρθει για παρέα. Το δικαστήριο τους έκρινε ενόχους για κλοπές από κοινού και επέβαλε στον 27χρονο 4 χρόνια και 7 μήνες φυλάκισης, στον 45χρονο φυλάκιση 3 ετών, 2 μηνών και 10 ημερών και στο 19χρονο τσιγγάνο ποινή φυλακίσεως 3 ετών. Σε όλους δόθηκε 3ετής αναστολή. Της Βίκυς Βετουλάκη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη