google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ...

ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ...

Η ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΑΦΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗΝ RAINBOW FLAG ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ...τονίζει με ανακοίνωσή της οργάνωση της Πελοποννήσου. 
Στο Δελτίο τύπου αναφέρει ότι: Ο αρχικός απολογισμός έκανε λόγο για 20 νεκρούς και 40 τραυματίες, ωστόσο τελευταίες ανακοινώσεις των αρχών ανεβάζουν τους νεκρούς σε 50 και τους τραυματίες σε 53. Υπάρχουν δε φόβοι για αύξηση του αριθμού των θυμάτων καθώς αρκετοί τραυματίες βρίσκονται σε νοσοκομεία σε κρίσιμη κατάσταση. ΤΗΝ ώρα που η ΛΟΑΚΤΙ γιόρταζε το Pride στην Αθήνα και ετοιμάζεται για την Πάτρα, μια είδηση προκαλεί αποτροπιασμό στην παγκόσμια κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ και όχι μόνο. Η ένοπλη τρομοκρατική επίθεση σε gay bar που δείχνει ότι η πολύχρωμη σημαία που αποτελεί σύμβολο Αγώνων, βάφτηκε με το αίμα αθώων.
Που χάθηκαν στο όνομα άραγε τι και τίνος; H Ομοφοβία, ο Ρατσισμός είναι τα τέρατα της σύγχρονης πραγματικότητας. Για αυτό διεξάγονται τα Φεστιβάλ. Όταν όλοι έχουν ΙΣΑ δκαιώματα, όταν όλοι περπατούν ελεύθερα, όταν καταπολεμηθούν αυτά τα τέρατα, τότε η Ανθρωπότητα έχει μέλλον. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και ελπίζουμε ότι η Παγκοσμια κοινότητα που το καταδίκασε να πάρει τα μέτρα της. Επειδή γνωρίζουμε ότι φίλοι, υποστηρικτές και αναγνώστες διαβάζουν τις αναρτήσεις στις ομάδες της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ιδίως όσοι δεν ξέρουν πραγματικά τι είναι οι ΛΟΑΤΚΙ, τώρα ξέρουν. Ξέρουν ότι είτε γκέι, είτε στρέιτ, ο αντίπαλος είναι κοινός. Ο Ρατσισμός και η Ομοφοβία μπορεί να αποδειχθεί τρομοκρατικό όπλο. Δυστυχώς. Ας προβληματιστούμε. Οι αγώνες και οι διεκδικήσεις ισότητας και ισονομίας δεν τελείωσαν... ΟΜΑΔΑ LGBT GREECE-OMΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΙΛΩΝ LGBT ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ https://www.facebook.com/groups/815975108491376/
Από την 'Ελευθερία' και το kalamatanews.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη