google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΥΣΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΥΣΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΑΣ


Η μεγάλη επιτυχία της επιστημονικής ημερίδας της Ομοσπονδίας Τριφυλιακών συλλόγων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων αποτέλεσε την συνέχεια μιας προσπάθειας που οφείλει να ενώσει με συλλογική φωνή τους φορείς του τόπου μας.
Η αξιοποίηση των αρχαιολογικών μνημείων αλλά και η δημιουργία Μουσείου στη Κυπαρισσία επισημάνθηκαν όχι μόνο από το Προεδρείο της διοργάνωσης όσο και από τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών που μίλησε για τις Μυκήνες της Πελοποννήσου. Το παρών έδωσαν ωστόσο συμπατριώτες μας που δίνουν την μάχη για την αξιοποίηση του τόπου μας. Μεταξύ αυτών στην εκδήλωση ήταν παρών η κα Τζίμα Ιμιρζιάδη, ο καθηγητής του Γεωπονικού πανεπιστημίου κ. Αθανασόπουλος, από το τουριστικό χώρο ο κ. Αντώνης Τζαναβάρης όσο και προεδρεία τριφυλιακών συλλόγων. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί σύμφωνα με πληροφορίες και στο μέλλον οπότε αναμένουμε περισσότερες εξελίξεις.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη