ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΚΥΜΑ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

kyparissiotis | Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016 | 0 σχόλια

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ προσεκτικοί πρέπει να είναι λουόμενοι πολίτες μετά τα κρούσματα κλοπών που εμφανίστηκαν σε αυτοκίνητα τα οποία τώρα το καλοκαίρι είναι σταθμευμένα στις παραλίες. Τα κρούσματα έχουν αυξηθεί στην περιοχή του Στομίου των Φιλιατρών προκαλώντας εύλγη ανησυχία στους κατοίκους.
Πιο αναλυtικά, σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet.gr, ιδιοκτήτης οχήματος που ήταν σταθμευμένο στο Στόμιο, μπήκε στο στόχαστρο αγνώστου ή αγνώστων, οι οποίοι κατάφεραν να αποκομίσουν λεία πάνω από 2.000 ευρώ, σπάζοντας το τζάμι του αυτοκινήτου. Απόπειρα σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες και σε άλλο όχημα στην ίδια περιοχή, όπου ο ιδιοκτήτης βρήκε σπασμένο το παράθυρο του οχήματός του, χωρίς ευτυχώς ο δράστης ή οι δράστες να καταφέρουν να αρπάξουν κάτι πολύτιμο, αφού πιθανόν κάτι τους τρόμαξε και έφυγαν. Αυξημένη προσοχή πρέπει να υπάρχει τα Σαββατούριακα που αυξάνεται η άφιξη λουομένων στην παραλία καθώς ο πληθυσμός αυξάνεται το επόμενο δίμηνο. Αυτό βέβαια αποτελεί ανάγκη για την διατήρηση του Α.Τ. Φιλιατρών που συμβάλει στην ασφάλεια των κατοίκων..

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια