google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΣΕ ΓΛΥΚΟΡΙΖΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ!

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΣΕ ΓΛΥΚΟΡΙΖΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ!

Καλημέρα σας Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά σε όλες/ους Μετά τις Άγιες ημέρες και την Ανάσταση του Κυρίου (βοήθειά μας), η καθημερινότητά μας. –
 Να χαιρετίσουμε το «κλείσιμο» με άσφαλτο, μέρους των της αποχέτευσης και να ευχηθούμε την ταχεία ολοκλήρωση του έργου (αυτονόητο?), έρχεται καλοκαίρι!!!
– Να εκθέσουμε και πάλι το χάλι με τα σκουπίδια. Ενδεικτικά στις συνημμένες φωτογραφίες (4/5/2016) από Γλυκορρίζι (129-130) και Καμάρι (131-132), με φόντο τις Εκκλησίες. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!

– Να επαναφέρουμε το θέμα του Πλάτανου στο «πούσι»(133), μετά από ενάμιση μήνα «περιμένει» το «θύμα» του. Αλήθεια ποιός θα κλαίει πάνω από το χυμένο γάλα? (σχετική φωτογραφία)
– Να καυτηριάσουμε (αυστηρό?), την ανυπαρξία ουσιαστικά επικοινωνίας των αρμοδίων Υπηρεσιών και την έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού, στο να απαντούν σε επιστολές-σχόλια κλπ, έστω και τυπικά αφού δεν μπορούν με ουσία (έργα)!!!! Μήπως ενοχλεί η κοινοποίηση στο kopanakinews??
Προς τί το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Επικοινωνίας Δήμου Τριφυλίας ??? Για τις φανφάρες τους τίτλους και τις υπογραφές για τα πανηγύρια?? – Συγχωρείστε μου το ύφος, αλλά ατυχώς για όλους μας, όλα τα επίπεδα Διοίκησης εφαρμόζουν τον ίδιο «κανόνα» : «Δεν κάνεις, δεν μιλάς, δεν απαντάς, στο τέλος θα βαρεθούν!!!!!» ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ & Περαστικά μας!!! Ν. Καρακωνσταντής.
Η επιστολή που πραγματικά...τα σπάει δημοσιεύτηκε στο φιλικό kopanakinews.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη