ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ

kyparissiotis | Παρασκευή, Μαΐου 13, 2016 | 0 σχόλια

ΛΑΤΡΗΣ όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά κυρίως της γενέτειράς του δηλώνει πάντα ο προπονητής που άφησε εποχή στη Κυπαρισσία, Αλέξης Μαντζούνης. Ο Αλέξης κατάγεται από την περιοχή των Πλατανίων από μεγάλη οικογένεια και ως γνωστόν μαζί με τον γυμναστή του σε δύο χρονιές κατάφερε μαζί με την άξια διοίκηση να φέρει ένα Κύπελλο κι ένα Πρωτάθλημα για τον ιστορικό Α.Ο. Κυπαρισσίας κατακτώντας εκτός από τα τρόπαια την θέση των άξιων καθώς η ομάδα ήταν αήττητη για μια ολόκληρη ποδοσφαιρική σεζόν.
 Ο φωτογραφικός φακός τον αποθανάτισε κατά την διάρκεια του 1ου ποδοσφαιρικού τουρνουά της Κυπαρισσίας μαζί με τον νυν Πρόεδρο του ΑΟΚ Γιώργο Φωτεινό όπου σχολίαζε μαζί μας την διοργάνωση καθώς αποτέλεσε ένα ευχάριστο διάλειμμα μετά την λήξη της σεζόν με αρκετά ταλέντα. Ο Μαντζούνης είχε την ευκαιρία να δει φίλους του καθώς και παίκτες που τον χαιρέτισαν εγκάρδια. Ο έμπειρος προπονητής παρότι βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Λακωνίας δηλώνει ότι αγαπά τη περιοχή και ποτέ δεν θα την εγκαταλείψει..

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια