ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

kyparissiotis | Παρασκευή, Μαΐου 13, 2016 | 0 σχόλια

Θεατρικό σεμινάριο έγινε στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών, από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, με ελεύθερη συμμετοχή των ενδιαφερομένων. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η μύηση των εκπαιδευτικών, των ηθοποιών και παντός ενδιαφερομένου στις βασικές αρχές της θεατρικής αφήγησης και απαγγελίας, η οποία στη συνέχεια δύναται να αξιοποιηθεί είτε σαν εργαλείο πραγμάτωσης θεατρικών παραστάσεων, είτε ως παιδαγωγικό εργαλείο στο πλαίσιο της προσέγγιση πεζών και έμμετρων κειμένων.
Οι προσερχόμενοι μπορούν να προτείνουν ένα μικρό απόσπασμα ενός κειμένου (μια στροφή ποιήματος ή μια μικρή παράγραφο πεζογραφήματος) για να αποδοθεί η ερμηνεία με την καθοδήγηση του διοργανωτή κ. Αβδελιώδη. Στη συνέχεια στις 9.15 μ.μ., θα δοθεί η παράσταση "Το αμάρτημα της μητρός μου", με τους ηθοποιούς Θεμιστοκλή Καρποδίνη και Αγάπη Μανουρά, σαν υπόδειγμα εκτέλεσης ενός σχεδιασμού με την μέθοδο που εισηγείται ο ίδιος.

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια